3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Řevničově se neobešel bez zranění


Branky


1

První jarní kolo proběhlo i na řevničovském trávníku, kde domácí přivítali tým TJ Šanov. Z dramatického utkání vyšli nakonec domácí jako vítězové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku prvního poločasu byli aktivnější a lepší hosté, kteří se byť marně snažili překonat obranu a když už se do zakončení dostali, nepodařilo se jim zaměstnat Peterku a střela mířila mimo bránu. Na druhé polovině tomu ale nebylo jinak. Sedmá minuta přinesla úspěch na straně domácích, kdy po rohovém kopu Hoška zakončil Tóth hlavou do šibenice, 1:0. Po dalších šancích Tótha nebo Hoška přišla na řadu i příležitost Šanova. Po pěkně sehrané akci se ale hráči neradovali, střela skončila mimo bránu. Ve 44. minutě centroval Hanzlíkovi do vápna Fujera, který se trefou k pravé tyči postaral o vedení 2:0. S tímto výsledkem se šlo do šaten.

Druhý poločas otevřeli domácí dalším gólem, který padl po standardní situaci. Do vápna se pro míč rozeběhl Sekyra, ale v rukavicích se mu ho udržet nepodařilo a situace tak využil Arnošt, k vstřelení třetího gólu, 3:0. Hráči Šanova, ale neztratili naději a snažili se aktivně dohnat skóre k obrazu svému. Při dobývání svatyně domácích došlo bohužel ke zranění Peterky, i přes naraženou kostrč se po ošetření do branky vrátil a zápas dochytal. Ani několik šancí domácích už skóre nezměnilo a sudí písknul konec zápasu za stavu 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth: Do utkání jsme vstoupili, alespoň co se gólového vyjádření týče, velmi dobře. V sedmé minutě jsme se dostali do brzkého vedení, což nás uklidnilo. Hrála se vcelku vyrovnaná partie a druhý náš gól přišel v úplném závěru prvního poločasu, kdy jsme soupeři vstřelili takříkajíc šatnáře. Vstupem do druhého poločasu jsme do puntíku splnili to, co jsme si řekli v kabině. Vstřelili jsme pojišťující třetí branku. Zbytek utkání se soupeř snažil alespoň o korekci skóre, ale nebylo mu přáno a tak tři body po právu zůstaly doma.

TJ Šanov
Jan Šika: Hlavním problémem bylo, že jsme nemohli dát tým pořádně dohromady. Sehnali jsme mladší hráče, kteří nastoupili a projevila se nezkušenost. Jinak Řevničov měl převahu prakticky celý zápas.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - O. Bechynský [-] , J. Hošek [-] , J. Murčo [-] , J. Fujera [-] , O. Hanzlík [-] , J. Arnošt [-] (78. M. Vacínek [-] ) , J. Urbanovič [-] , O. Mudra [-] (83. L. Petráček [-] ) , R. Prokop [-] , M. Tóth [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - A. Sekyra [-] , M. Blecha [-] , M. Malík [-] , I. Takács [-] (67. M. Somol [-] ) , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] , O. Klouček [-] (46. F. Kratochvíl [-] ) , J. Cír [-] (55. D. Kotek [-] ) , M. Dyršmíd [-] (46. D. Šperk [-] ) , D. Sklenička [-]

ŽK: 35. R. Prokop - 75. F. Kratochvíl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DĚDEK Josef - BOBÁK Vladimír (N), ŠIKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2016 12:37
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník
https://skspartarevnicov.wordpress.com/2016/04/11/12-mistrovsky-zapas-7/