0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice doma nedala ani branku


Branky


0

Šlágr kola! Druhý hostil prvního a schylovalo se k více, než vyrovnané bitvě, alespoň dle prognóz. Nakonec to byli hosté, kdo se potkali s efektivností ve třech střelách a dokázali tak z Dubice odvézt všechny body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli chytře

Domácí měli smůlu hned na začátku. Byl to totiž Kisty, kdo s míčem utíkal směr brána domácích, jenže byl faulován a kopal se přímák. Ten se se štestím dostal za záda brankáře a sice, když do něj ve 3. minutě práskl Jakub Serdel, kapitán Kamenice. Domácí byli udiveni, ale hrálo se dál. Fotbal byl po většinu zápasu o tom, že se Dubice tlačila a tlačila, ale když už přišla vyložená šance, tak ji třeba i takový borec, jakým Vodrážka určitě je, nedal. Hosté chodili do brejků a ty jim vycházeli hlavně, když se snažili hrát jednoduše. To bylo v první půli vše a stav tedy 0:1.

Dubice nedokázala dát branku

Obdobná půle, jako ta první. Dubice byla na míči a tlakem se chtěla dostat až do kasy. Hosté ovšem byli proti a dále se jim dařilo ohrožovat soupeře, výhradně z brejkových situací. David Říha totiž loboval míč přes obranu a byl to kanonýr Miklovič, který se hlavou prosadil de facto do prázdné brány. To bylo v minutě 62. Dubice byla od této doby prakticky již na kolenou. Poté navíc z půlky utekl Jan Kisty a běžel sám na brankáře, kterého nekompromisně pokořil střelou k tyči. Utkání se poté dohrálo za konečného stavu 0:3. Kamenice se i nadále vzdaluje, co se tabulkového umístění týče.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent trenéra Dubice): Já tedy očekával, že vyhrajeme, ale bohužel, ten gól hned na úvod nám to všechno dost zhatil. Čekal jsem samozřejmě boj, protože to jsou mladí kluci a dost toho odběhají. Za nás byl dnes nejlepší Dutka, který toho hodně v obraně odskákal a zabránil dalším šancím.

FC Kamenice
Jakub Kisty (hráč Kamenice): Musím říci, že jsme překvapili sami sebe. Měli jsme totiž za to, že je Dubice kvalitnějším mužstvem, ale my jsme je dokázali porazit. Máme tři body a jsme za to moc rádi. Rád bych vypíchl Maxe Sedláčka a Lukáše Martínka.



Sestavy


TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - P. Škach [-] , R. Patka [-] , J. Dutka [-] - P. Grundza [-] (46. L. Šincl [-] ) , T. Hájek [-] , P. Vodrážka [-] , T. Třešňák [-] (70. I. Kovachki [-] ) - T. Bárta [-] , M. Ráliš [-] - P. Székely [-]

FC Kamenice
V. Erben [-] - L. Martínek [-] , P. Suk [-] , J. Serdel [-] , P. Sedláček [-] , K. Vrána [-] , J. Kisty [-] , M. Havránek [-] (55. D. Říha [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Miklovič [-] , M. Pikous [-]

ŽK: 40. J. Dutka - 30. M. Sedláček , 72. K. Vrána , 75. D. Říha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janovský Michal - ŠVEC Jaroslav, CHLÁDEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.