1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 15:00

21.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nečekaně padli


Branky


0

Kamenice je týmem, jenž stále opanuje první místo v tabulce Okresího Přeboru a tak proti papírově slabším hostům měla plnit roli favorita. Skutečnost byla ovšem přesně opačná. Byla to Sosnová, kdo byl v utkání lepším a překvapivě vítězí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól nic neznamenal

Dá se říci, že ihned po rozehrávce se vedení ujali domácí, když se míče chopil Karel Vrána a poslal domácí do vedení hned v 1. minutě. Jenže domácí byli lepší jen do této chvíle, která navíc netrvala dlouho. Poté se otěží ujali takticky skvěle připravení hosté, kteří svou bojovností lídral ligy přehráli. V 16. minutě se krásnou trefou z větší vzdálenosti prosadil Tomáš Hamata a hosté tak dokázali relativně brzy snížit. V této půli byly týmy hodně vyrovnané, ale zase to byli hosté, kteří přidali další branku a do šaten se stěhovali s vedením na své straně. Ve 44. minutě to byl právě Zdeněk Sameš, který rozhodl o vedení pro svůj celek. Stav tedy 1:2.

Kamenice nezdramatizovala utkání

Byla to Kamenice, která se ve druhé půli tlačila k bráně soupeře, ale zase, branka z toho nepadla. Bojovností oplývající hosté jen málokdy pustili domácí do šance a když už, stál v bráně opora Kluch. V 78. minutě fasoval červenou, po druhé žluté, hráč Vokoun Jiří a sice za úmyslné hraní rukou, což rozhodčí dobře viděl a hráče tak zaslouženě potrestal. Kamenice od této chvíle zvýšila nápor, ovšem opět bez efektivního zakončení. Utkání se poté dohrálo za téhož stavu 1:2 pro Sosnovou.



Ohlasy k zápasu


FC Kamenice
Václav Erben (brankář Kamenice): Chtěli jsme se konečně po dvou remízách odlepit od nezdaru, ale bohužel jsme si to sami zkomplikovali. Chtěli jsme vyhrát, ale dnes vítězství vybojovala Sosnová. Ten brzký gól nám prostě nesvědčí, vždy se na začátku uchlácholíme a potom to vypadá tak jako dnes. Hráčem utkání byl za nás zřejmě Maxim Sedláček.

Sparta Sosnová
Martin Hapiák (stoper Sosnové): Očekávali jsme to, že za bod budeme vděční, ale nakonec jsme nad prvním zvítězili a k záchraně nám to určitě hodně pomohlo. Podržel nás Karel Kluch, který dnes chytal skvěle a vyzdvihl bych i Tomáše Hamatu, autora vyrovnávací branky.



Sestavy


FC Kamenice
L. Martínek [-] - O. Friml [-] (75. P. Suk [-] ) , M. Uhrecký [-] , J. Serdel [-] , P. Sedláček [-] , K. Vrána [-] , J. Kisty [-] (65. D. Říha [-] ) , M. Havránek [-] , M. Sedláček [-] , M. Miklovič [-] , R. Vošvrda [-]

Sparta Sosnová
K. Kluch [-] - D. Boháček [-] (46. P. Bílý [-] ) - M. Bango [-] - T. Hamata [-] , P. Doseděl [-] - F. Ondřejka [-] (60. D. Jilemnický [-] ) , M. Jelínek [-] , M. Fulier [-] , J. Vokoun [-] , M. Hapiák [-] , Z. Sameš [-]

ŽK: 85. J. Serdel , 88. M. Havránek - 15. J. Vokoun . ČK: 78. J. Vokoun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mengr Jiří - SERDEL Jan (N), VOŠVRDA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.