3:1
(1:0)
67. M. Bango
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police doma zvládla souboj se Sosnovou


Branky


35. S. Kadlec , 50. T. Benda , 90. D. Kalina - 67. M. Bango
0

Sosnová potřebovala body, protože ještě nemá jistotu toho, že neskončí poslední. To naopak Police je na místě čtvrtém a tým určitě chce vyhrávat i nadále. To se jim povedlo i v tomto zápase, kde byli nasazenými a hosty přehráli o dvě branky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól na 1:0 pro domácí

Sosnová nezačala vůbec špatně a byli to právě oni, kteří se zmocnili hry v úvodní třicetiminutovce. Jenže poté se do míče opřel Stanislav Kadlec z takových pětadvaceti metrů a poslal krásným projektilem balón za záda brankáře Sosnové, ve 35. minutě. Hosté nevěřícně kroutili hlavou a možná to byl právě tento moment, který je v utkání poněkud zlomil. Po zbytek poločasu jsme již neměli možnost shldnout další zajímavé momenty a fakt je ten, že zbytek první půle se spíše jen dohrál. Půle tedy za stavu 1:0 pro Polici.

Police vítězství udržela

Hosté chtěli s výsledkem něco udělat a proto do druhé půle sestavu prostřídali, ale domácí dali brzkou branku a to hostům opět zrovna moc nepomohlo. Za Polici se trefil kapitán Tomáš Benda, který momentálně prožívá gólovou fazónu. To bylo v 50. minutě. Poté se hra hostů definitivně otevřela a změna rozestavení na tři útočníky byla jasným signálem, že Sosnová prohrát nechce. Díky této změně sice dala branku na 2:1, když se přesně trefil Bango Milan v 67. minutě, ale do konce utkání již další branku nevsítili. Naopak to byli domácí, kteří v 90. minutě podtrhli svou výhru poslední branku, kterou měl na svědomí Kalina David mladší a s týmem nakonec berou tři body v konečném výsledku 3:1.



Ohlasy k zápasu



Sparta Sosnová
Milan Slipčenko (trenér-hráč Sosnové): Pro mě je to zklamáním, protože po minulém dobrém výkonu jsme zde zahráli skutečně špatně. Nasazení hráčů bylo poloviční oproti minulému domácímu utkání. Musím pochválit Zbyňka Habela, protože on na hřišti nechal duši a přesně takhle si to představuji od všech hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Horní Police
P. Jánský [-] - M. Vágner [-] , P. Věchet [-] , L. Šamša [-] , M. Flieger [-] , R. Kubaš [-] - S. Kadlec [-] , J. Kodeš [-] , P. Heřmánek [-] (57. M. Bizoň [-] ) , T. Benda [-] - P. Nývlt [-] (60. D. Kalina [-] )

Sparta Sosnová
K. Kluch [-] - D. Boháček [-] - M. Jelínek [-] (38. M. Bango [-] ) , K. Ritschel [-] , Z. Habel [-] - T. Hamata [-] , P. Doseděl [-] - M. Fulier [-] , Z. Sameš [-] , J. Vokoun [-] , M. Slipčenko [-] (60. A. Gavlík [-] )

ŽK: 85. J. Kodeš - 55. J. Vokoun .
Hráči zápasu: P. Věchet , S. Kadlec - Z. Habel .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Folk Miroslav - JÁNSKÝ Josef, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.