A. Koros 6.
A. Koros 76.
A. Koros 84. (p.)
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:30

17.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zkušená Libchava si poradila se Sosnovou


Branky


6. A. Koros , 76. A. Koros , 84. A. Koros (p.) - 19. M. Fulier , 48. T. Hamata
0

Souboj celků z opačných polovin tabulky. To je nadpis dnešního zápasu, kde papírově silnější domácí hostili Sosnovou, která na poslední příčky v tabulce rozhodně nepomýšlí, byť k samotnému sestupu nemá daleko...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová půle

Opět jsme zaznamenali rychlou branku. V 5. minutě se dokázal prosadit domácí Koros Antonín a načrtnul úvod utkání. Prosadil se po centru z rohového praporku. Hra byla velice vyrovnaná a i Sosnové přišla její největší šance, kterou proměnil Miroslav Fulier v 19. minutě, který tak vyrovnával zápas na 1:1. Do konce poločasu jsme se již další branky nedočkali. Hra odbíhala od jedné branky ke druhé a přes další šance jsme již žádné pěkné momenty nespatřili. Do šaten se tak po velice vyrovnané půli hráči stěhovali za stavu 1:1.

Libchava uhrála všechny body

Poločas začal ve znamení poločasu prvního. Ve 48. minutě se výtečně trefil Tomáš Hamata a vedení se tentokrát ujali hosté. Jenže o vedení se hosté připravili svou vlastní naivitou. V 65. minutě navíc dostali první červenou, za kterou mohl Miroslav Fulier, autor první branky. Jako poslední zabránil útočníkovi ve střele faulem ze zadu a přišlo to, co nejspíše i přijít mělo. Minutu poté ovšem fasoval druhou žlutou a tedy i červenou, hráč Jaroslav Ruč a na hráče v poli opět vyrovnáno. Těžili z toho ale hlavně domácí. V 76. minutě totiž zase srovnali stav utkání. Postaral se o to autor první branky Antonín Koros. Už vše nasvědčovalo penaltám, ale to by se do své další velké šance nesměl dosat znovu Antonín Koros. Ten si v 86. minutě připsal hattrick a svůj tým tak poslal do vedení. V 91. minutě byl ještě vykartován Jiří Vokoun, ale to na výsledku už nic nezměnilo. Konečné skóre bylo 3:2 pro Libchavu, která nakonec zápas úspěšně otočila.



Ohlasy k zápasu



Sparta Sosnová
Milan Slipčenko (hráč Sosnové): Z naší strany to byl špatný výkon. Nelíbil se mi přístup některých hráčů, kteří ve druhé půli přestali plnit to, co měli a Libchava tak měla prostor pro obrat, který se jí nakonec i povedl. Dnes jsme si utkání prohráli my sami.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - L. Mígl [-] , P. Nešický [-] , J. Havelka [-] - K. Kaňkovský [-] , A. Koros [-] , J. Ruč [-] (60. J. Kukal [-] ) , P. Lebduška [-] - M. Los [-] - M. Skořepa [-] , J. Ruč [-]

Sparta Sosnová
K. Kožený [-] - Z. Sameš [-] - M. Fulier [-] , M. Slipčenko [-] - T. Hamata [-] (87. A. Gavlík [-] ) - M. Bango [-] , J. Kolínský [-] (87. D. Jilemnický [-] ) , K. Ritschel [-] , J. Vokoun [-] , Z. Habel [-] , D. Boháček [-]

ŽK: 26. L. Mígl , 29. J. Ruč , 73. P. Nešický - 5. M. Slipčenko , 35. M. Bango , 41. J. Vokoun , 65. T. Hamata . ČK: 66. J. Ruč - 65. M. Fulier , 91. J. Vokoun .
Hráči zápasu: A. Koros - Z. Habel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Poppr Zbyněk - ŠPÁTA Vladimír, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.