Oldřichov vykradl Okna


Branky


0

Zase. Oba celky byly ve druhé polovině tabulky a dnes se určitě čekal vyrovnaný zápas, byť již nešlo o nic většího, než o dobrou náladu na závěr sezóny. Tu si nakonec zvedli spíše hosté, protože domácím nastříleli dvě rozhodující branky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez koření fotbalu

Zápas se odehrál za krásného slunečního počasí. Hra byl hodně rozháraná z obou stran. Kdyby utkání viděl legendární trenér ze seriálu Okresní přebor Pepik Hnátek, měl by zřejmě radost, jelikož každá akce byla ve stylu "dlouhé nakopávané balóny a trefovat zařízení". Bohužel zařízení hosté netrefovali a tak trochu znudení divácí raději rozebírali včerejší zápas našich na Euru. Faktem ale zůstává, že v této půli hry byli lepší hosté, ovšem branka z toho nevzešla. Do poločasu tak odcházíme za nic neřešícího stavu 0:0.

Věchet rozhodl o bodech pro hosty

Do druhého poločasu vlétli lépe hosté a hned z první akce vstřelili úvodní gól. Na svědomí ho měl Pavel Věchet, přesně ve 48. minutě. Hra se příliš nelišila od prvního poločasu a bylo hodně znát, že se hraje pralesní liga a člověk by asi těžko hledal přihrávku po zemi, do nohy. Domácí se přeci jen dočkali vyrovnávacího gólu, ale pomezní rozhodčí Řezáč odmával ofsajd a hlavní rozhodčí Táborský jej odpískal a tak se dál hrálo za stavu 0:1. Poté přišla znovu chvíle hostujícího střelce Věcheta, který v 57. minutě utekl domácí obraně a vstřelil uklidňující druhý gól. Domácí se ještě sice snažili o vyrovnání, bojovali, ale problémem byla spíše jejich nemohoucnost si přihrát a zaháněli se pasy daleko od brány hostů a tak utkání dospělo do svého konce. Za zmínku snad ještě stojí situace v pokutovém území, kdy se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu za ruku hostujícího hráče. Ten ale nepřišel a utkání berou hosté v poměru 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Nový Oldřichov
Vladislav Satranský (trenér Oldřichova): Dnes to bylo zvláštní, ale vítězíme. První půli to bylo dobré a branku jsme nedali. Ve druhé půli jsme nehráli dobře, ale branky jsme dali dvě, což je také velmi zajímavé. Musím od nás vypíchnout Sedláčka a pochopitelně i Věcheta, autora dvou branek. Nezapomeňme ani na Jakuba Šrédla, který také dnes nezahrál špatně.



Sestavy


TJ Okna
J. Hruška [-] - P. Vlasák [-] , P. Mádl [-] , T. Vávra [-] , M. Zlatník [-] - Č. Horecký [-] , M. Henc [-] , J. Zeman [-] (60. M. Jaroš [-] ) , J. Knödl [-] - V. Mojžíš [-] (70. M. Jaroš [-] ) , P. Havrlant [-] (80. L. Novotný [-] )

TJ Jiskra Nový Oldřichov
A. Sobotka [-] - M. Satranský [-] , P. Věchet [-] , P. Nemlein [-] , H. Meduna [-] , J. Dvoram [-] , M. Semerád [-] , J. Šrédl [-] , Z. Veselý [-] , P. Sedláček [-] , J. Podlipný [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Táborský Josef - ŘEZÁČ Josef, VOLF Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.