Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchava dnes doma padla


Branky


0

Papírově na tom byli lépe hosté, ale Horní Libchava se doma nezahanbila, naopak. Byla ve finále lepším celkem, ale na body nedosáhla. Hosté tak ještě více upevnili svou čtvrtou pozici...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Libchava se chopila otěží v utkání již v začátku a pomalu, ale jistě začínala mít převahu nad soupeřem. Ten jakoby nevědel, jak na domácí celek zaútočit. V 11. minutě se dokázal prosadit Tkachenko Viktor a sice, když se z prostoru malého vápna trefil na výsost přesně za záda brankáře. Jenže hosté dokázali odpovědět, a to z velice obdobné branky, kterou měl na svědomí v 17. minutě Lukáš Nedbal a srovnal stav zápasu. To bylo do poločasu vše a utkání doznělo do přestávky za stavu 1:1.

Libchava ztratila nadějný výsledek

Libchava byla opět tím týmem, který se za vítězstvím hnal hlasitěji. Druhá polovina hry byla již více na straně domácího celku a potvrdila to i vedoucí branka, to když se v malém vápně dostal k míči pro změnu Jan Brejška a též skvěle zavěsil a poslal domácí do dalšího vedení, dnes již ovšem posledního. Domácí sice byli na koni, ale Noviny závěr zvládly poněkud zkušeněji. Jan Sukovatý se zasloužil o doražení míče, opět uvnitř pokutového území, a srovnal v 84. minutě. A borcem na konec byl dnes Michal Lundák, který v 86. minutě vystřelil tři body pro hostující družstvo, které nakonec otočilo zápas do výsledku 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Dnes to bylo takové vydřené z obou stran, žádná pěkná branka. Určitě jsme chtěli doma vyhrát a odrazit se od spodku tabulky, ale dnes se nám to bohužel nepovedlo. Závěr jsme nezvládli. Soupeř byl ale dle mého horším a to v obou polovinách hry. Hráč utkání je od nás Roman Tichý.




Sestavy


TJ Horní Libchava
M. Groman [-] - R. Krasniqi [-] , V. Ondrúšek [-] , P. Heinrich [-] , O. Pospíšil [-] , J. Houžvička [-] (65. J. Cihlář [-] ) , J. Brejška [-] , V. Tkachenko [-] , M. Vyšohlíd [-] , R. Tichý [-] , D. Hašek [-] (72. S. Saleh [-] )

TJ Noviny pod Ralskem
K. Moravec [-] - R. Heidrich [-] , M. Ostaš [-] , M. Lundák [-] , L. Nedbal [-] , M. Lundák [-] , J. Jablonský [-] , M. Heindörfer [-] (76. M. Štefan [-] ) , M. Novotný [-] , J. Sukovatý [-] , J. Švimberský [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: German st. Robert - KLIMT Pavel, MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.