Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

27.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polevsko vykradlo Mimoň


Branky


0

Hosté z Polevska se již zřejmě smířili se třetím místem a tak do utkání vkročili s tím, že už nemají moc, co ztratit. Nakonec se jim hrálo s lehčí hlavou a v utkání to bylo znát. Domácí to měli opravdu složité...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě stále remíza

V Mimoni se dnes hrálo snad až idylicky, alespoň pro domácí. Počasí vyšlo a hřiště jak by smet. Hrál se skutečně pohledný fotbal a to na obou stranách. Týmy se dlouho oťukávali a poté přišli konečně branky. V 36. minutě jako první skóroval Ladislav Čech a hosté díky němu vedli, to když skórující skvěle zužitkoval kombinaci na tři doteky a skrze obranu projel jako nůž po másle. Poté se domácí vrhli do útoku a nakonec dokázali vyrovnat, byť si ho hosté dali prakticky sami. I tak byla ale branka připsána Marku Michálkovi a to ve 39. minutě. Do šatny se odšelo za stavu 1:1.

Gólová hitparáda Polevska

V tento poločas se hráči hostujícího družstva pořádně do utkání opřeli a začali zápas pomalu ale jistě vyhrávat. V 50. minutě opět zaznamenal branku Ladislav Čech, tentokrát po střele z prava, která se jen odrazila od břevna, ale právě jmenovaný stál, kde měl a střelu bez problému doklepl. 1:2. Poté se v 75. minutě ujal míče Bezouška Radek a vymetl z dvaceti metrů levou šibenici. Další branka přišla od náhradního brankáře Laciny, který dnes nastoupil v poli a zaznamenal ji v 77. minutě, když též dorážel do prázdné brány. A nakonec se v 79. minutě prosadil i tahoun hostů Jiří Suněk, když provedl dvě kličky na vápně a vystřelil přesně do sítě. Utkání vyznělo lépe pro hosty v poměru 1:5



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Chtěli jsme vyhrát, ale dnes vyhrál lepší tým. Rozhodčí to dnes velice dobře odřídili. Hlavně jsme rádi, že se dnes hrál skutečně povedený zápas na obě strany. Když jsem přijede celek, který chce jen bránit, tak je to většinou jen na nás, ale dnes to bylo dobré z obou stran. Z týmu bych vyzdvihl kapitána Krejčíka, který i za nepříznivého stavu burcoval spoluhráče, byť to nakonec nepomohlo k lepšímu výsledku.

FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Jeli jsme do Mimoně s respektem, protože domácí hrají kvalitní fotbal. Dnes ale byla vidět nezkušenost, hlavně od jejich mladíků. Navíc jsem tušil, že budeme hrát uvolněně, takže dnes vše parádně vyšlo a s přehledem jsme soupeře přehráli. Hráči utkání jsou od nás Radek Bezouška za branku a asi dvě nebo tři asistence, Ladislav Čech za dvě branky a samozřejmě nesmí chybět ani opora Jirka Suněk.



Sestavy


TJ Jiskra Mimoň B
T. Křenek [-] - J. Istomín [-] (70. L. Laskovský [-] ) , F. Jiránek [-] (46. J. Pobuda [-] ) , P. Matušek [-] , D. Marek [-] , M. Michálek [-] , J. Vápeník [-] (18. J. Opelt [-] ) , R. Polák [-] (32. J. Cibulka [-] ) , A. Opelt [-] , P. Krejčík [-] , V. Konopiský [-] (56. J. Beran [-] )

FC Polevsko
J. Stýblo [-] - I. Blumentritt [-] (46. V. Veťka [-] ) , A. Stejskal [-] - M. Malič [-] , J. Suněk [-] , J. Marušák [-] - L. Čech [-] (65. V. Lacina [-] ) , R. Bezouška [-] - M. Vik [-] , O. Macura [-] , F. Stejskal [-]

ŽK: 52. M. Michálek - 55. M. Malič , 55. R. Bezouška , 55. J. Marušák , 55. J. Stýblo .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Janovský Michal - TÁBORSKÝ Josef, JANKECH Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.