0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brniště ukořistilo body v Polevsku


Branky


0

Polevsko je stále třetí a na Dubnici stále ztrácí pět bodů. Dnešní domácí utkání tak bylo zapotřebí vyhrát a přiblížit se postupovým nadějím. Nakonec však byli hosté zásadně proti, když na půdě Polevska nečekaně zvítězili...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek, ale dost akcí

Domácí nastoupili ve velké síle a navíc doma a to pro hosty mohla být smrtelná kombinace, ale nakonec nebyla, alespoň v prvním poločase. Brniště totiž ubránilo, co se dalo a je fakt, že měli i trochu štěstí a nebo naopak, domácí smůlu. Brniště nijak zásadně ani branku Polevska neohrozilo a naopak to byli Polevští, kteří pálili jednu šanci za druhou. Ne a ne to urvat a tak se domácí dále snažili, ale trpělivost a hlavně čas ubývaly. Poločas nakonec dozněl za nerozhodného výsledku 0:0.

Jedna chyba = gól

Polevsko zase vyrazilo kupředu a Brniště místy přehrávalo. Nakonec však v zádu ztropili chybu, která dnes měla cenu zlata, repsketive tří bodů. V 76. minutě totiž letěl míč na domácího obránce, který si míč špatně zpracoval a daroval tak příležitost Honzovi Kvasničkovi, který už neměl problém s obstřelením gólmana. Nakonec tak dokázali domácí potrestat a dostali se do vedení. A zase, Polevsko hrálo a snažilo se, ale bez štěstí v zakončení. Dnes jim tam prostě nic nespadlo a Brniště tak senzačně vyloupilo Polevsko v nejtěsnějším poměru 0:1.



Ohlasy k zápasu


FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Byli jsme v utkání lepším týmem, ale nedokázali jsme vstřelit branku. Určitě jsme chtěli vyhrát, ale bohužel. Vypadá to, jako by nám to třetí místo bylo prostě souzené. Za hráče utkání zvolím z naší strany Blumentritta. Byl z nás asi nejlepší.

FK Brniště
Zlatohlávek (předseda klubu): Čekal jsem, že Polevsko zahraje lépe a že vyhraje, protože mají ambice na postup do Okresního přeboru. Navíc když Dubnice ztratila body a domácí jsou hned za nimi, tak jsem měl za to, že toho dnes využijí. Nás dnes Polevsko zklamalo a nakonec nás podržel brankář Svoboda, který to dnes vychytal. Ještě k němu přidám Kvasničku za tu rozhodující branku. Jinak musím vyzdvihnout samozřejmě i celý tým, dnes kluci makali dobře.



Sestavy


FC Polevsko
J. Stýblo [-] - I. Blumentritt [-] , V. Veťka [-] , A. Stejskal [-] - J. Marušák [-] , D. Nečas [-] (46. D. Kubát [-] ) , M. Malič [-] , J. Suněk [-] - L. Čech [-] , R. Bezouška [-] - F. Stejskal [-]

FK Brniště
P. Svoboda [-] - P. Stand [-] , P. Kopecký [-] , J. Zelenka [-] , J. Löbl [-] , J. Kvasnička [-] , P. Gutkais [-] , P. Luft [-] , D. Luft [-] , P. Luft [-] , M. Kuchař [-]

ŽK: 65. M. Malič - 40. P. Luft , 61. J. Kvasnička , 70. P. Stand .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Folk Miroslav - MENGR Jiří, POSPÍCHAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.