Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

24.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov bere doma důležité tři body


0

Do Oldřichova přijela Mimoň, konkrétně béčko, jenž měla nad hosty převahu, alespoň, co se předpokladů a umístění v tabulce týče. Domácím jde ovšem o neskončení na onom ostudném posledním místě a proto se tu dnes urodil báječný zápas...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřichov hosty dost trápil

Opět na hřiště domácích přijelo družstvo o jedenácti lidech, zde se ovšem utkání dohrálo. Domácí hráli se soupeřem velice vyrovnanou partii, ale nutno říci, že to byli právě domácí, kteří si dokázali vytvořit vícero šancí, byť jako první neskórovali. V 7. minutě otevíral skóre utkání Patrik Matušek a Mimoň byla na koni. Za pět minut bylo ovšem srovnáno, to když se nemýlil domácí střelec Věchet Pavel, který tak načal exluzivní odpoledne pro sebe i svůj tým. Mimoň znovu přešla do vedení, když se ve 20. minutě trefil Istomín Jiří. Znovu to ovšem dlouho nevydrželo a hlad po vítězství byl znát spíše na straně domácích, kteří ve 25. minutě proměnili další branku, jmenovitě se o ní zasloužil opět Věchet Martin. Stav poločasu tedy 2:2.

Oldřichov to doma nepustil

Ve druhé půli byl soupeř zaskočen útočnou hrou a to se odrazilo na vedoucí brance, kterou zařídil Vitouš Martin v 52. minutě. V 70. minutě se dále prosazoval hattrickem Věchet Martin a Mimoň již byla načatá. Sice poté ještě dokázala snížit na 4:3, když se zase na straně hostů nemýlil Pavel Krejčík, kapitán hostů, ovšem to bylo od Mimoně vše, protože definitivní zlomení přišlo v 83. minutě, kdy nenasytný Věchet Martin, vsítil branku číslo pět. Oldřichov poté utkání dohrál v poklidu za končeného výsledku 5:3 pro svoji stranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nový Oldřichov
Pavel Sedláček (hráč Oldřichova): Očekávali jsme těžký zápas, protože jsme od nich na podzim dostali hodně branek. Mimoň ovšem byla oslabená, takže nám to určitě nezkomplikovala a já opět věřil, že zápas dotáhneme do vítězného konce. Věchet dal čtyři branky a proto ho beru za hráče utkání, navíc když bereme v potaz jeho věk. Stejně tak jako brankáře Vitouše, který nás čtyřikrát podržel.

TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Z naší strany se toho nedá moc vypíchnout. Byl to takový matný výkon. Takové zápasy se ale stávají. Musíme to ve středu napravit, protože dnes jsme si jeli pro body a nezískali je.



Sestavy


TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - H. Meduna [-] , F. Jonáš [-] , P. Věchet [-] , J. Dvoram [-] , J. Šrédl [-] , M. Satranský [-] , M. Vitouš [-] , P. Nemlein [-] , P. Sedláček [-] , Z. Veselý [-]

TJ Jiskra Mimoň B
A. Opelt [-] - J. Istomín [-] , P. Krejčík [-] , P. Matušek [-] , M. Michálek [-] , P. Vít [-] , J. Vápeník [-] , R. Polák [-] , M. Steinfest [-] , J. Votava [-] , V. Konopiský [-]

ŽK: 47. R. Polák .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Folk Miroslav - MENGR Jiří, SEMERÁD Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.