4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

24.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polevsko si doma pohlídalo výhru


Branky


0

Horní Libchava přijela na hřiště Polevska a čekalo je velice těžké utkání. I proto, kde se družstva nacházela v tabulce a s jakými ambicemi ligu vůbec hrají. Domácím jde stále o postup a Dubnice se stále drží zuby, nehty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:0 pro Polevsko

Polevsko začalo s handicapem tří chybějících hráčů v základní sestavě, vlivem zranění i únavy. V jiné sestavě ovšem domácí neměli znatelně větší problémy, protože svou hru hráli již od začátku a to velice zkušeně. Domácí i s oslabením dokázali zápas po většinou zvládat. Ve 20. minutě jako první skóroval Radek Bezouška, to když se po odražení míče od gólmana dostal do šance a do prázdné brány už jen pohodlně balón doklepl. Poločas poté plynul a domácí si postupně vytvářeli větší a větší tlak, ovšem bez další branky. Poločas byl 1:0.

Polevsko si zastřílelo

Hráči Polevska ve druhé půli předváděli ještě lepší výkon, než v poločase prvním a přinášelo to další a další branky. V 55. minutě se dokázal prosadit Ladislav Čech, a to opět z dorážky, kdy neměl problém zavěsit za záda brankáře. Přidal na své konto i branku číslo dvě. V 65. minutě si skvěle naběhl na centr a hlavou vsítil branku na 3:0 pro domácí. V utkání tedy dostali šanci i nahrádníci, kteří již od začátku předváděli velice slušnou hru, což je pro domácího trenéra jedině dobrou zprávou. V 74. minutě se nakonec prosadil Nečas Denis, který jen dorazil neúspěšnou střelu Jiřího Suňka. Konečný výseldek tedy 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Doma chceme samozřejmě pokaždé vítězit, takže i dneska jsme počítali se všemi body. Pravda je, že Libchava je sice mladá a běhavá, ale o to méně zkušenější. I to dnes hrálo roli. My jsme prostě čekali vítězství a nic jiného. Hráči utkání jsou Čech, za jeho dvě branky a bratři Stejskalové se dnes předvedli na výbornou.




Sestavy


FC Polevsko
V. Lacina [-] - A. Stejskal [-] , I. Blumentritt [-] , V. Veťka [-] (60. M. Malič [-] ) , M. Vik [-] - D. Nečas [-] , J. Suněk [-] , J. Marušák [-] - L. Čech [-] , R. Bezouška [-] - F. Stejskal [-]

TJ Horní Libchava
M. Groman [-] - P. Heinrich [-] , R. Krasniqi [-] , V. Ondrúšek [-] , J. Cihlář [-] , O. Pospíšil [-] , J. Houžvička [-] (75. J. Brejška [-] ) , T. Hřebřina [-] , V. Tkachenko [-] , M. Vyšohlíd [-] (65. R. Tichý [-] ) , J. Králíček [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Táborský Josef - ĎÖRĎ Mário, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.