Jestřebí si doma poradilo s Novinami


Branky


0

Noviny jsou uprostřed tabulky a naopak Jestřebí, opanuje první příčku. Pro domácí byl dnešní zápas důležitý, protože na domácí půdě se neočekávalo nic jiného než tři body. Těch také nabyli a na prvním místě vytvořili náskok...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

První půle byla spíše pro hosty, kteří opticky tahali za nitky zápasu. Jestřebí sice dalo jako první branku, to když se ve 38. minutě trefil Šmejkal David, ale vzápětí bylo vyrovnáno. O to se postarali dva hráči. První, který spáchal kiks a nabídl hostům šanci na gól, byl domáí zadák Prkno Ladislav. Ten druhý, který branku proměnil, byl ze strany hostů Michal Lundák. Využil tedy chybu a z brejku dokázal zařídit branku na 1:1. Poločas se poté dohrál za téhož stavu.

Jestřebí se vzmohlo a zvítězilo

Do druhé půle už hráči domácího celku vstoupili tak, jak by měli, pokud chtěli pomýšlet na výhru. Jejich hra se navíc začala odehrávat na zemi, než ve vzduchu a to domácím určitě vyhovuje více. V 60. minutě opět gólově střílel Šmejkal David a poslal svůj celek do vedení. Za tři minuty přidával další branku Karas Tomáš a hosté už byli poněkud nalomeni. V 67. minutě navíc přidal další branku pro domácí Michal Švec a tentýž jmenovaný se postaral i o poslední branku domácích, která padla 73. minutě. Jenže hosté si ještě také chtěli přidat branku, vlastně hned dvě. Na 5:2 sižoval v 87. minutě Lukáš Nedbal a v poslední minutě základní hrací doby se zase trefil Jan Jablonský a utkání potom dospělo do svého konce za stavu 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Pravda je, že jsme na podzim u nich prohráli na penalty. Hosté ovšem měli poněkud smůlu, jak v tomto, tak v zápase loni, protože opět nastřelili brankovou konstrukci a to hned několikrát. Jinak hrají zkušený fotbal. Bylo to docela vyrovnané, ale nakonec jsme dokázali zvítězit my.




Počet diváků: 65. Rozhodčí: Folk Miroslav - JÁNSKÝ Josef, KOLÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.