3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 14:00

23.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunratice doma berou všechny body


Branky


6. J. Fanta , 23. T. Zet , 44. I. Fanta - 63. O. Moravec
0

Kunratice je celek, který též pomýšlí na eventuální postup. V současnosti je celek čtvrtý a na rozdíl od soupeře se pohybuje v první polovině tabulky. Hosté na tom nejsou momentálně zrovna nejlépe...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si pěkně zastříleli

Kunratice byly týmem, který v prvním poločase vynikal. Na 1:0 dával Jiří Fanta, který se dokázal trefit hned zkraje zápasu, to když se nemýlil v 6. minutě a poslal svůj celek do vedení. Na 2:0 zvyšoval Tomáš Zet, který se o další branku postaral v minutě 23. Hosté nedokázali své šance přetavit v branku a naopak to byl zase hráč domácích, který ještě stihl před odpískáním první půle, zaznamenat další branku na konto domácího družstva. Byl jím Fanta, tentokrát Ivan a ve 44. minutě dával na konečných, poločasových 3:0.

Hosté jen snížili

Ve druhé půli jsme již další koření fotbalu, tedy branky, neviděli, alespoň ze strany domácích. To hosté s utkáním chtěli něco udělat, ale podařila se jim jen jediná branka. Zařídil jí Ondřej Moravec v 63. minutě a ještě se mohlo schylovat k dramatickému závěru. Nakonec se ovšem neschylovalo k ničemu jiému, než k potvrzení domácí půdy Kunraticemi. Nakonec se tak domácí nenechali překvapit a poráží soupeře z jihu České Lípy v poměru 3:1.



Sestavy


SK Kunratice u Cvikova
L. Zet [-] - F. Trč [-] , J. Til [-] , R. Bobelák [-] , P. Haman [-] - D. Haman [-] , T. Zet [-] (67. L. Grežďo [-] ) , J. Fanta [-] , I. Fanta [-] - P. Ježek [-] , D. Jackl [-]

TJ SOKOL Zahrádky
M. Pavlíček [-] - D. Novotný [-] , J. Rous [-] , L. Wencelius [-] , J. Knoflíček [-] - M. Chvojka [-] , J. Petr [-] , T. Pospíšil [-] - O. Moravec [-] , R. Till [-] - V. Schoedlbauer [-] (45. T. Kádě [-] )

ŽK: 78. L. Grežďo .
Počet diváků: 31. Rozhodčí: VRBA Filip - FOLK Miroslav, MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.