Jestřebí doma vysoce vítězí


Branky


0

Zahrádky jsou soupeřem, kterého by domácí, jasně nasazené Jestřebí, měli porazit. To se také stalo, ovšem první půle tomu nenasvědčovala. Nakonec se však domácí vzmohli a papírové předpoklady naplnili...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatím jen 1:0

Jestřebí nezačalo tak, jak by jistě chtěli. Dlouho měli problémy se hrou, především s tou svojí. Nedokázali si pořádně nahrát a po většinou míče jen nakopávali. Tento poločas byl ze strany domácích prostě špatný. Dlouho se na hřišti hledali, ale nakonec se přeci našli. Brankou otevíral skóre Martin Kněžour, který poslal Jestřebí do vedení ve 30. minutě. Hra domácích se přeci jen zlepšila a to trvalo až do konce půle. Jenže bez další branky, na kterou nedosáhli ani hráči Zahrádek. Stav o přestávce tedy 1:0 pro Jestřebí.

Jestřebí se probudilo a soupeře smetlo

Domácí si toho hodně v šatně řekli. Trenér Kolář totiž hráčům vysvětlil, co dělají na hřišti špatně a ve druhé půli byla hra domácích o poznání lepší. Jestřebí se zvedlo a začalo sázet jednu branku za druhou. V 65. minutě posílal domácí do vedení 2:0 David Šmejkal. Poté přišli dva zásahy z kopaček Jakuba Pilaře, který se poprvé trefil v 72. minutě a podruhé v minutě 74. Na 5:0 poté zvyšoval David Šmejkal v 82. minutě a za dvě minuty si navíc připsal dokonce i hattrick, když se přesně trefil za záda hostujícího brankáře Daňka. Uktání ve výsledném znění 6:0 pro Jestřebí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): No, vzhledem k postavení jsem samozřejmě očekával tři body, ale první půle tomu dlouho nenasvědčovala. Zahrádky nás moc neohrozili, ale z naší strany to v té první půli bylo hrozné. Nutno ovšem na druhou stranu říci, že si náš brankář dnes ani moc nezachytal.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jankech Pavel - GERMAN Robert, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.