Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:30

21.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mimoň vykradla Pertoltice


0

Derby! Pertoltice se nacházejí ve druhé polovině tabulky. To Mimoň béčko na pátém místě a tudíž jsou papírové předpoklady více, než jasné. Pertoltice nevyužili domácí půdy a s Mimoňí ztratily body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:2 pro hosty

Mimoň začala výborně. Již ve 2. minutě vedla zásluhou Josefa Vápeníka a to byla skutečně ledová sprcha pro domácí mužstvo. Ti se poté oklepali a začali hrát to, co se od nich očekávalo. Ve 21. minutě srovnával stav utkání Václav Kvíz. Domácí nehráli vůbec špatně, naopak. Zdejší hráči jsou šikovní, byť umístění v tabulce hovoří jinak. Mimoň byla ale ta, která převážila misky vah na svou stranu. To když se ve 27. minutě prosadil Pavel Krejčík a Mimoňské béčko bylo zase na koni. To bylo v poločase vše, dosavadní stav tedy 1:2 pro hosty.

Červená pro domácí, potvrzení výhry hostů

Druhá půle se nesla v duchu té první. Domácí sice nastoupili s tím, že soupeře uženou a bojovností stav zápasu převrátí na svou stranu a to se místy i dělo, jenže poté přišel zlom v 70. minutě. Červenou kartu, za hru rukou mimo pokutové území, fasoval gólman Uličný Václav a domácí museli dohrávat s deficitem jednoho hráče. V 68. minutě navíc zvyšoval skóre na 3:0 hráč Petr Vokřínek a už to nevypadalo na nějaký pořádný zvrat ze strany domácích. Ti v 75. minutě sice snížili zásluhou Milana Netolického, jenže to už jim nebylo nic platné, protože hosté se netvářili na to, že by výsledek měli pustit. A když už se Pertoltice dostali k šanci, domácího, skvělě chytajícího gólmana neprostřelili. Konečnou brankou završil utkání Tomáš Křenek v 85. minutě, a Mimoň nakonec vítězí při výsledku 2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Já jsem spokojený. Bohudíky, že jsme dnes vyhráli. Nebýt našeho gólmana, tak to mohlo být možná i jinak. Utkání jsme ale zvládli. Jinak pro zajímavost, na můj vkus bylo až moc písknutých ofsajdů, zhruba tak dvacet.



Sestavy


FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - D. Kučera [-] , T. Rak [-] , J. Novák [-] , L. Šilhán [-] , V. Kvíz [-] , P. Kolda [-] , J. Fedák [-] , J. Švimberský [-] , M. Netolický [-] , M. Škváro [-]

TJ Jiskra Mimoň B
V. Parkanský [-] - T. Bohme [-] , P. Krejčík [-] , P. Vokřínek [-] , R. Polák [-] , J. Votava [-] (46. D. Titěra [-] ) , J. Vápeník [-] (75. T. Křenek [-] ) , A. Opelt [-] , P. Mikloda [-] (23. J. Opelt [-] ) , M. Steinfest [-] (56. J. Istomín [-] ) , V. Konopiský [-] (54. J. Beran [-] )

ŽK: 26. M. Netolický , 44. J. Švimberský , 68. L. Šilhán - 34. M. Steinfest , 36. J. Votava . ČK: 70. V. Uličný .
Hráči zápasu: V. Parkanský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hrbáček Jan - UJKA Jakub, POSPÍCHAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.