Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

20.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mimoň doma bere výhru


0

Do Mimoně přijel tým z Libchavy a vzhledem k postavení v tabulce byli favorité domácí. Libchavští přijeli na hřiště, kde je bohužel čekala umělá tráva, na které se hodně týmům nehraje nejlépe...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 4:1 pro Mimoň

Hned z kraje úvodu utkání přišla první branka. Zasloužil se o ní Pavel Krejčík a sice v 8. minutě. V 19. minutě přišla další trefa od Ondřeje Standa. Ten samý jmenovec se zapsal na střeleckou listinu i o minutu později, kdy se trefil na 3:0. Na 3:1 snižoval Ondřej Pospíšil ve 34. minutě a Libchava se konečně chytla. Jenže do poločasu domácí stihli dát další branku. To byla 36. minuta a autorem branky byl Pavel Krejčík, který tak branku vsítil podruhé v utkání. To bylo vše. Do šaten za stavu 4:1 pro Mimoň.

Hosté obrat neuskutečnili

Umělá tráva tentokrát nesedla ani Libchavě a ta obdržela i další branku. Tu měl na starosti Josef Vápeník ve 48. minutě. Libchava ale hned odpověděla a snížila zásluhou Petra Heinricha v 50. minutě. Mimoň si ale zápas relativně hlídala a přidala i další branku. O tu se postaral Vít Pavel a skóre již začalo nahánět strach. Nakonec ještě podtrhl vysoký výsledek Mimoně hráč Pavel Krejčík a i díky jeho hattricku v 87. minutě mohla Mimoň v poklidu dohrát zbytek poločasu. Utkání skončilo s výsledkem 7:2 pro domácí hráče.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Očekávali jsme výhru. Tenhle víkend se nám ve městě moc nedařilo. Áčko podlehlo a tak jsme rádi, že jsme vyhráli alespoň my. V utkání jsme nakonec byli lepším týmem, čemuž odpovídá i skóre.




Sestavy


TJ Jiskra Mimoň B
V. Parkanský [-] - T. Bohme [-] , P. Krejčík [-] , O. Stand [-] , J. Votava [-] , P. Vít [-] , J. Vápeník [-] (52. A. Opelt [-] ) , J. Istomín [-] , R. Polák [-] , M. Steinfest [-] (46. M. Šteffl [-] ) , V. Konopiský [-] (50. J. Beran [-] )

TJ Horní Libchava
M. Groman [-] - P. Heinrich [-] , V. Ondrúšek [-] , R. Krasniqi [-] , O. Pospíšil [-] , J. Houžvička [-] (77. J. Brejška [-] ) , T. Hřebřina [-] , V. Tkachenko [-] (60. R. Tichý [-] ) , M. Vyšohlíd [-] , P. Erben [-] , J. Králíček [-]

ŽK: 40. M. Steinfest .
Hráči zápasu: P. Krejčík , J. Votava , P. Vít .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠVEC Jaroslav - ERBEN Václav (N), KREJČÍK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.