Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky prohrály po přestřelce v Myštěvsi


Branky


0

Vedoucí tým tabulky z Kosiček zajížděl na hřiště aktuálně sedmého týmu do Myštěvsi. Hosté přijeli k zápasu s odhodláním udržet první místo i přesto, že jim chybělo z různých důvodů několik hráčů. Myštěves dvakrát vedla, ale do kabin se odcházelo za remízového stavu. Ve druhém poločase šlo domácí mužstvo znovu do vedení, ale tentokrát už hostím nedovolilo ani jednou vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neudrželi vedení a do kabin se šlo s remízou

Ihned od začátku, jak bývá v Myštěvsi zvykem, vzali si domácí hráči taktovku hry a přišpendlili hosty v okolí jejich pokutového území, ale žádná z jejich akcí neskončila vyloženou šancí. V 17. minutě se dostal domácí hráč i s míčem za autovou čáru, všichni přestali hrát, i sám hráč. Jenže on jediný si všiml, že pomezní rozhodčí aut nemávl a využil momentu překvapení k zatažení a centru před vápno, kde byl domácí hráč faulován. Z trestného kopu poslal precizním zakončením domácí do vedení Marek Linhart. Tím se ovšem domácí uspokojili, naopak hráči Kosiček přidali na tempu a ihned přispěchali s odpovědí. Martin Stránský zatáhl míč po levé straně a předložil ho ve vápně volnému Žaloudkovi, který se nemýlil a vyrovnal na 1:1. Myštěves byla jako opařená a nadále nestíhala tempo hry, které nepřibrzdilo ani dvojité nucené střídání v mužstvu Kosiček během úvodní půl hodiny. Právě střídající Radan Koliáš si vzal v 35. minutě hlavní slovo, podržel balon, udělal několik kliček a poslal do samostatného nájezdu, jedinou zimní posilu Kosiček, Kohouta, který zkušeně proměnil. Poté hosté nevyužili šance Žaloudka a Kohouta a přišlo známé fotbalové pořekadlo nedáš – dostaneš. Rychlého rozehrání po faulu využil Jelínek, který nacentroval do vápna, k odraženému míči se dostal devatenáctiletý Ondřej Lekeš a prostřelil Zbyňka Žarnovského v bráně hostí a vyrovnal ve 43. minutě na 2:2. Ještě do přestávky měl domácí tým šanci, ale na brankové čáře hasil situaci Milan Stránský a odkopl míč do bezpečí.

Čtyři góly za 12 minut

Druhé dějství dlouho na branku nečekalo. Ve 47. minutě dostalo domácí mužstvo možnost penalty, kterou proměnil Filip Havlena. Kosičky se snažily znovu rychle vyrovnat, ale domácí obrana je do žádných vážných šancí nepouštěla. S přibývajícím časem začali hosté více riskovat, ale v 62. minutě využil rychlý brejk domácí Ondřej Lekeš a zvýšil na 4:2. Ale hosté tak přidali na aktivitě a v 67. minutě po centru Zicha s přehledem hlavou vsítil Milan Stránký. Myštěves ale rychle utnula nadšení hostí ze snížení a o tři minuty později udeřili znovu z brejkové situace. Prosadil se Radek Lekeš a tím završil rodinný hattrick. Aby nebylo dramatu málo, hned po čtyřech minutách znovu hosté snížili. Po obdobné akci, jako u jejich třetího gólu, dal svůj druhý gól hlavou Milan Stránský a Kosičky opět ucítily, že mohou dosáhnout na body. Šance si vytvářely, ale vždy ztroskotaly na obraně či domácím gólmanovi Půlpánovi. V závěru se dral do vápna Martin Stránský, byl zastaven obráncem a všichni hostující hráči se vehementně dožadovali odpískání penalty. Bohužel pro ně, píšťalka zůstala němá a domácí uhájili jednobrankový rozdíl a připsali si cenné tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves
Milan Stránský - hráč: První zápas jara nám nevyšel podle představ. Vaz nám zlámala zranění, tragická obrana a hrozný výkon sudího. Teď už s tím nic neuděláme a tak se musíme soustředit na příští zápas, kdy jedeme do Lovčic a chceme si spravit chuť. Díky remíze Stěžer stále zůstáváme na prvním místě a živíme naději na náš vysněný postup.




Sestavy


TJ Sokol Myštěves
L. Půlpán [-] - M. Votoček [-] (83. L. Šenk [-] ) , D. Jelínek [-] , T. Draštík [-] (58. J. Petráček [-] ) - O. Lekeš [-] , P. Hladík [-] (89. M. Demeter [-] ) , T. Pospíšil [-] , F. Havlena [-] - M. Linhart [-] , V. Brett [-] , R. Lekeš [-]

TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - L. Havlín [-] (16. J. Pražák [-] ) , M. Stránský [-] , V. Beneš [-] - A. Zich [-] , J. Mráz [-] , T. Koóš [-] (31. R. Koliáš [-] ) , P. Tér [-] , M. Stránský [-] - J. Žaloudek [-] , M. Kohout [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Liebisch Osvald - DOUBRAVA Miloslav, KOZA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.