0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Struhy doma s Krnskem bez branek


Branky


0

Struhy, které chtěly odčinit výprask ze Strašnova, na svém pažitu hostily Krnsko. V zápase se divácí branky nedočkaly a tak si oba celky rozdělily po bodu za remízu 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Struhám nedovolil skórovat Novák

Zápas začal nedorozuměním hostující obrany, čehož ale nedokázala využít dvojice Strejček - Balatka. Poté se dvěma střelami prezentoval Vrbka, ovšem jeden pokus mířil vedle a se druhým si poradil gólman Novák. V 9. minutě se řítil sám na Nováka Mecera, hostující gólman si ovšem opět věděl rady a nedovolil domácím skórovat. Poté se poprvé osmělili hosté, ovšem rána Vízka po rohovém kopu nenašla prostor mezi třemi tyčemi. Poté už to byli opět domácí, Michal našel přesnou uličkou Meceru, jenž se při zakončení ukopl. Ve 26. minutě přišla největší šance první půle, Michal hlavičkoval do protipohybu Nováka, ten se ovem stačil vrátit a bravurním zákrokem střelu zněškodnil. V další velké šanci se ocitl po Strejčkově pasu Balatka, podařilo se mu ještě udělat kličku gólmanovi, poslat míč do branky už ovšem nikoliv. Poté po samostatné akci střílel Vrbka, ovšem opět se ukázal Novák. V poslední šanci první půle se objevil Mecera, který ovšem místo zakončení ještě zbytečně volil kličku a nic z toho nebylo.

Krnsko se prezentovalo zlepšeným výkonem

Druhá půle už nebyla tak jednoznačná a Krnsko předvádělo zlepšený výkon. Do prvních šancí se ale i tak dostával domácí celek, ovšem Volkman po rohovém kopu mířil vedle branky. Na brankáře Nováka nevyzrál ani Strejček technickým pokusem. Poté zahrozili i hosté, s přímým kopem Vízka měl sice gólman Vávra trochu potíže, ovšem s pomocí Konopky nakonec odklidil míč do bezpečí. Další pokus hostů měl na starosti Firický, ovšem s jeho střelou si Vávra poradil. Poté to byl opět Vízek, který mířil mimo bránu a utažená střela Plichty skončila v rukavících Vávry. Poté musel děkovat Vávra tyčce, která zastavila Vocáskovu ránu. V posledních okamžicích zápasu mohl rozhodnout Balatka po výborné přihrávce od Filipa Michala, samostatný brejk chtěl řešit přehozením Nováka, ten však jeho pokus vystihl a míč chytil. Branka tak za celý zápas nepadla a obě mužstva si rozdělila po bodu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Struhy
Jiří Verešpej - vedoucí mužstva: "S ohledem na naší slepovanou a hodně neúplnou sestavu a s vědomím posledních výsledků je remíza pro nás přijatelná. Díky velkému množství i vyložených šancí mohlo naše mužstvo však brát i tři body".




Sestavy


TJ Sokol Struhy
J. Vávra [-] - K. Cerha [-] (77. F. Michal [-] ) , J. Macera [-] , L. Balatka [-] , A. Koš [-] , J. Michal [-] (46. P. Volkman [-] ) , A. Vrbka [-] , F. Strejček [-] , P. Bucek [-] , M. Konopka [-] , J. Knotek [-]

FK Krnsko
J. Novák [-] - M. Janata [-] , L. Chomjak [-] (75. M. Dufek [-] ) - P. Šotka [-] , J. Firický [-] - V. Vízek [-] - M. Horňák [-] (46. M. Pollák [-] ) , T. Vocásek [-] , A. Krováček [-] , M. Šulc [-] , K. Šulc [-] (55. F. Plichta [-] )

ŽK: 75. J. Macera , 85. A. Koš - 60. P. Šotka , 70. F. Plichta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Halbich Rudolf - POSPÍŠIL Lukáš (N), ŠULC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.