Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 14:00

18.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyslovice doma podlehly Krnsku


Branky


0

Papírové předpoklady fotbalisté Krnska potvrdili a připsali si již čtvrtou výhru z pěti jarních zápasů. Domácí se sice na začátku dostali do vedení, ovšem Krnsko poté vstřelilo čtyři branky a sbralo tak všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Od začátku utkání byl k vidění ofenzivní fotbal a oba celky se snažily vstřelit branku, ne jen bezchybně bránit. První branku zápasu vstřelili v 15. minutě domácí Nemyslovice. Přihrávku Živce si do samostatného úniku převzal Jakubínský, kličkou obešel gólmana Nováka a uklidil míč do odkryté branky - 1:0. Hosté mohli rychle vyrovnat skóre zápasu, ovšem Vízek nepochopitelně selhal a ze dvou metrů netrefil prázdnou branku. Poté to byli domácí, kteří mohli zvýšit své vedení, ovšem šance Mikulce a Jakubínského zůstaly neproměněny. A tak přišel trest v podobě vyrovnání. Firický sice poslal střelu pouze do tyče domácí branky, ovšem u odraženého míče byl nejrychleji Vízek a tentokrát už se nemýlil - 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Krnsko strhlo utkání na svou stranu

Začátek druhého poločasu mělo ve svých rukou hostující Krnsko a už v 50. minutě se dostalo do vedení. Vízek byl tentkrát v roli nahrávače, když přiťukl míč proti noze Vocáskovi a ten střelou k tyči překonal Bosíka - 1:2. Nemyslovičtí se ovšem s aktuálním stavem nechtěli spokojit a hnali se za vyrovnáním. Vytvořili si několik šancí, ovšem v té největší trefil Ekl pouze tyč Novákovi branky. Čím více se domácí tlačili do útoku, tím více nechávali okének v obraně a Krnsko jich dokázalo dokonale využít. V samotném závěru zápasu se po rychlých brejcích trefil nejprve Pollák a o sedm minut po něm také Firický. Poslední desetiminutovka tedy definitivně rozhodla o transportu všech bodů do Krnska.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - hráč: "Zápas jsme měli dobře rozehraný a je velká škoda, že se nám nepodařilo v průběhu první půle vstřelit branku na 2:0. Věřili jsme, že dnes nějaké body získáme."




Sestavy


FC Nemyslovice
J. Bosík [-] - P. Vonášek [-] , J. Baborák [-] - - P. Šona [-] , P. Matyska [-] , T. Mikulec [-] , M. Živec [-] (46. R. Mikulec [-] ) , S. Jakubínský [-] , O. Kunst [-] , M. Machovec [-] , J. Ekl [-]

FK Krnsko
J. Novák [-] - M. Janata [-] , M. Uhlík [-] - P. Šotka [-] - T. Vocásek [-] , A. Krováček [-] , V. Vízek [-] , M. Dufek [-] (60. M. Horňák [-] ) , J. Firický [-] , J. Sobalík [-] , M. Pollák [-]

ŽK: 76. O. Kunst .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Jan - KŘAPKA Antonín (N), ŠULC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.