4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

16.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín si doma poradil s Krnskem


Branky


17. M. Husák , 58. F. Rosenkranz , 65. M. Husák , 72. M. Janata (vl.) - 67. L. Chomjak
0

Dva celky v dobré formě proti sobě svedlo 16. kolo, když na hřiště Zdětína přicestovalo Krnsko. Po vcelku vyrovnaném prvním poločase, který ovládli domácí poměrem 1:0, už v druhé půli Zdětín dominoval a nakonec si připsal vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gólový moment

Začátek zápasu patřil Krnsku, které má na svém kontě za dva jarní zápasy šest bodů. Hosté více drželi míč na kopačkách a lépe kombinovali, pozorná domácí obrana je ovšem do žádné šance nepustila a tak uděřilo na druhé straně. Přímý kop z velké vzdálenosti rozehrával Šona, míč se dostal k Ferimu, který se dobře uvolnil a tvrdou střelou otevřel skóre utkání - 1:0. Od tohoto momentu už se hrál vyrovnaný zápas a všechny akce většinou končili na šestnáctkách obou soupeřů, obrany obou celků fungovaly spolehlivě. Víc šancí v první půlu opravdu k vidění nebylo a tak šli domácí do kabin s nejtěsnějším vedením 1:0.

Domácí přidali další tři branky

Druhá půle už nabídla divácky více atraktivní fotbal a k vidění bylo hlavně koření fotbalu - góly. V 58. minutě sice hostující obrana odvrátila roh, ovšem pouze k Rosenkranzovi, který střelou z 25 mětrů zvýšil na 2:0. Druhá branka hosty dostala do kolen a za několik málo minut inkasovali potřetí. Votrbu pěknou přihrávkou našel Husáka, který překonal hostující Nováka a už to bylo 3:0. Krnsko ovšem na tuto branku našlo rychlou odpověď. V 68. minutě podniklo rychlý protútok, nikdo z domácích obránců nedokázal odklidit míč, který poskakoval ve vápně a tak ho střídající Chomjak poslal přesně pod břevno - 3:1. Zdětín ovšem odmítl dramatickou koncovku a za dalších pět minut přidal pojišťovací branku, když si Richtrův přímý volný kop srazil do sítě hostující Janata. O výsledku tak bylo rozhodnuto a poslední dvacetiminutovka už se dohrála bez výraznějšího vzruchu. Zdětín si tak připsal výhru a minimálně do nedělního odpoledne se dostal na třetí příčku tabulky, právě před Krnsko.



Ohlasy k zápasu


FK Zdětín
Aleš Fabián: "Viděli jsme herně vyrovnané utkání, ve kterém jsme si dokázali vytvořit příležitosti, které jsme na rozdíl od zápasu na Strašnově proměnili a zvítězili."




Sestavy


FK Zdětín
J. Cielecký [-] - P. Honzátko [-] , T. Richtr [-] (82. O. Hlavatý [-] ) , L. Baborák [-] , M. Feri [-] (72. J. Cibrik [-] ) , L. Losík [-] (61. R. Davídek [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , M. Šona [-] , F. Rosenkranz [-] , M. Husák [-] (78. J. Vaňousek [-] )

FK Krnsko
J. Novák [-] - T. Vocásek [-] , M. Dufek [-] (58. K. Šulc [-] ) , V. Vízek [-] (24. M. Pollák [-] ) , J. Firický [-] , J. Sobalík [-] , P. Šotka [-] , J. Parastiuk [-] (85. M. Horňák [-] ) , A. Krováček [-] , M. Soumar [-] , M. Janata [-] (46. L. Chomjak [-] )

ŽK: 7. F. Rosenkranz , 67. T. Adášek , 67. T. Richtr - 75. T. Vocásek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - KOVÁČ Josef (N), ŠULC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.