Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

12.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strašnov na závěr sezóny načepoval desítku


Branky


0

V posledním zápase sezóny nastoupil Strašnov k derby na hřišti Krnska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzhledem k rivalitě (hned několik hráčů - dalo by se říct, že většina, vyzkoušela ve své kariéře dresy obou soupeřů) i postavení obou mužstev v tabulce se očekávalo vyrovnané utkání. Ovšem na hřišti bylo k vidění něco zcela odlišného. Domácí se Strašnovu nevyrovnali vůbec v ničem. Hosté se lépe pohybovali, kombinovali, zakončovali... Zkrátka byli lepší ve všech herních činnostech. Již v prvním poločase musel domácí brankář Kůrka pětkrát lovit míč ze své sítě, zatímco Berger v brance Strašnova si na své konto připsal "půlnulu". 
"Půlnulu" si pak ve druhé půli připsal i druhý strašnovský brankář Bagdáň, který Bergera podle předzápasové dohody o přestávce vystřídal. I Bagdáň svůj minizápas vyhrál 5:0, když hattrick dokonal nejprve v tátových (trenérových) kopačkách hrající Michal Klaban a poté i Tomáš Prskavec (což stálo panáky pro celou krneckou tribunu jeho tátu Brďu).
Devátý gól přidal nádhernou střelou Kubín a otázku kdo pokoří desítku zodpověděl správně Mráček. Ten sice napoprvé z metru mířil do mraků, ale o chvíli později využil chybné rozehrávky domácích a v Krnsku se tak čepovala strašnovská desítka. Mráček se tak stal králem strašnovských střelců. Unikum je, že hned čtyřem hráčům Strašnova se v průběhu sezóny podařilo vstřelit 10 a více branek. 
K zajímavostem zápasu byl věkový rozdíl obou mužstev - průměrný věk základní sestavy Krnska byl lehce přes 25 let, Strašnova pak rovných 35 let...

Autor: Martin Berger


Sestavy


FK Krnsko
P. Kůrka [-] - M. Šulc [-] , M. Horňák [-] (46. F. Plichta [-] ) , T. Vocásek [-] (65. D. Oláh [-] ) , M. Dufek [-] (46. J. Novák [-] ) , J. Firický [-] (46. M. Novotný [-] ) , M. Pollák [-] , P. Šotka [-] , K. Šulc [-] , J. Parastiuk [-] , M. Netušil [-] (46. L. Horák [-] )

SK Strašnov
M. Berger [-] (46. P. Bagdáň [-] ) - J. Kubín [-] , J. Pitrmoc [-] , P. Matuna [-] , B. Müller [-] - M. Knotek [-] (65. M. Krejčík [-] ) , T. Prskavec [-] , V. Michal [-] , A. Rychtera [-] - M. Klaban [-] , M. Mráček [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Petr - KUBÍN Josef, CHRASTINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.