Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veletov doma nestačil na Volárnu


0

Šindelářův hattrick srazil domácí Veletov do kolen a Volárna si tak připsala tři důležité body do bojů o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šindelář dvakrát mířil přesně

Do Veletova přijeli hosté s cílem získat tři body do bojů o záchranu. Hned od začátku utkání se snažili projít přes obranu domácích. První gól vstřelili ve 14. minutě zásluhou Pavla Wolframa, který poslal krásný centr za obranu Vaškovi Šindelářovi. I druhý gól z 28. minuty padl po podobné akci a recept na obranu domácí se zdál být nalezen. V první půli si vytvořili fotbalisté Volárny ještě několik šancí, ale skóre 0:2 zůstalo nezměněno.

Hattrick dokončen

Po výměně stran zvyšoval Smolík v 52. minutě na 0:3. Domácí se snažili o zvrat utkání, branku vstřelili v 62. minutě a zatlačili Volárnu před vlastní bránu. Toho využili hosté v 70. minutě, Venda Šindelář přebral na polovině hřiště přihrávku a šel sám na brankaře, proměnil a dovršil hattrick. V 80. minutě uštědřili Veletovští svému protivníkovi alespoň malou lekci, když rychle rozehráli standardní situaci a Šudoma upravil na 2:4.

 

Autor: Ladislav Bruna



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Volárna
Ladislav Bruna: Konečný výsledek  2:4  byl zasloužený. Určitě jsme měli více šancí vstřelit gól, ale základem byli tři body. Trenér byl s výsledkem i s výkonem hráčů spokojený, a tak se to mohlo jít zapít několik pivky do obecní hospody na Volárně (smích).



Sestavy


TJ Sokol Veletov
J. Šamánek [-] - M. Šudoma [-] , L. Sýkora [-] , L. Kofroň [-] , J. Buňata [-] , P. Kubka [-] , V. Vedral [-] , T. Vokál [-] (46. R. Hána [-] ) , Z. Řehák [-] , D. Sýkora [-] , R. Trávníček [-]

TJ Sokol Volárna
J. Bečka [-] - A. Hanek [-] , L. Brůna [-] , D. Mlýnek [-] , R. Ešner [-] - J. Smolík [-] , T. Hartman [-] (55. J. Pelikán [-] ) , P. Wolfram [-] , P. Čapek [-] , F. Jakubal [-] - V. Šindelář [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: FREUND Karel - JANKOVSKÝ Václav (N), WOLFRAM Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.