Horažďovice otočily zápas s Žichovicemi


Branky


22. S. Šteier , 42. S. Šteier - 60. T. Jůda , 65. J. Nauš , 78. M. Forman , 83. M. Forman
0

I když Žichovice vyhrávaly 2:0, nechaly se v druhé půli zatlačit na tolik, že na konec čtyřikrát inkasovaly a jasně prohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako zápas dvou poločasů by se dalo popsat utkání mezi Žichovicemi a Horažďovicemi. První půle začala lépe pro Žichovice. Byli aktivnějším týmem, i když jim chyběla dvě útočná esa.  Butnaru s Róthem zůstali jen na lavičce, nejspíše kvůli zranění. Dokonale je zastoupil Šteier, který se v první půli prosadil hned dvakrát. Oby góly přišly po chybách Horažďovické obrany, al eto nic neubírá na zásluhách Šteuera. Naopak horažďovický útok byl bezzubý a dostal se jen k vápnu Žichovic. I proto se do šaten šlo za stavu 2:0. Mohlo to být i více, ale střelu Bálka zastavilo břevno branky hostů.

 

 

Druhý poločas ovšem domácím fanouškům úsměv na tváři nevykreslil. Probudila se totiž ofenzíva hostů, se kterou měli domácí neskutečný problém. Nejdříve se v 60. minutě prosadil Jůda po kličce na střed v pokutovém území, kterouž si zajistil výbornou střeleckou pozici, ze které se hráči nemýlí. Vyrovnání přišlo po pěti minutách. Nauš si na půlce vzal míč, a došel s ním až do vápna, kde střelou k tyči vyrovnal stav utkání. Po těchto akcích se ke slovu dostal i pan střelec Forman. Nejdříve v 78. minutě ukázal buldočí tvrdost, když prostě protlačil míč za záda gólmana. Při druhém gólu v 83. minutě se prezentoval výbornou střelou hlavou na přední tyč po centru od Nauše. I domácí měli několik příležitostí, ale nedokázali žádnou z nich proměnit. Konečný stav 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Lukáš Mourek: O vítězství jsme přišli svoji pasivitou a uspokojením z výsledku. Takové zápasy bychom měli dovést do úspěšného konce, hlavně před domácími fanoušky, kterým chceme poděkovat za celoroční podporu našeho týmu. Jelikož jsme se zachránili v soutěži, je třeba sezónu hodnotit jako úspěšnou. Zejména jarní část soutěže se velmi povedla. Nyní se musíme připravit na další sezónu s tím, aby jsme se již nemuseli tolik obávat o záchranu, a tak se dají očekávat opět nějaké pohyby v kádru.

FK Horažďovice
Boř Miloš: Byl to zápas, ve kterém se o nic nehrálo. I přes to se podle mě divákům líbil a pro nás je to dobrý výsledek.



Počet diváků: 111. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽELKA František, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.