Košutka opět vyhrála. Kdo přetrhne vítěznou šňůru ?


Branky


26. P. Kalaš , 30. T. Forejt , 40. T. Forejt
0

Dnes i s čistým kontem slaví Košutka výhru nad Horažďovicemi. Ty se v druhém poločase místo na fotbal, zaměřily na rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš ... doslova.

 

Košutce je možná i líto, že soutěž se chýlí ke konci. V posledních zápasech totiž sbírá body jak jablka v sadě. Domácí zápas s Horažďovicemi chtěli zvládnou se stejnou lehkostí, jako předcházející tři. Vítězství se však nerodilo vůbec lehce ba naopak. Leckterý divák si mohl všimnout tlaku hostů, který však nedokázali proměnit v gól. První obrovskou šanci měl Šafanda, jenž nastřelil pouze tyč. Nejspíš se z toho nestačil ani vzpamatovat a už se ohlížel k brance svého týmu. Domácí totiž přes Straku na pravé straně dostali míč až ke Kalašovi. Ten se toho nebál a poslal domácí do vedení ve 26. minutě. Hosté se rychle otřepali a vyrazili vyrovnat  zápas. Forman se dostal do obrovské šance, ale minul. Z následujícího brejku se povedlo domácím zvýšit na 2:0. Po kombinaci se do úniku dostal Forejt a ten se nemýlí.  I tuto ránu dokázali hosté rozdýchat a vrhnout se, možná až bezhlavě, znovu do útoku. V obrovské šanci se objevil Nausch, ale ani tomuto hostujícímu střelci nebylo dnes souzeno. Ovšem Košutka by dnes mohla učit produktivitě nejeden tým Plzeňské 1.A ligy. Po další protiakci se do vápna přihrnuli domácí jako velká voda a byli za to odměněni výhodou pokutového kopu. Hosté se ovšem dožadovali odpískání úplně jiné situace která předcházela té v pokutovém území. Sudí nic neviděl, a tak museli hráči Horažďovic čelit penaltě. Tu si kopnul a proměnil Tomáš Forejt a uzavřel tak skóre prvního poločasu na 3:0.

Hrát fotbal, či nehrát ? To je oč tu běží.

 

Druhý poločas neměl s tím prvním moc společného. Hosté už tak neútočili, jelikož možná na změnu vývoje zápasu rezignovali. Naopak nerezignovali na upozorňování sudího ohledně nesprávnosti jeho výroků. Čas plynul, a jediné co se dělo na trávníku byly občasné brejky domácích do velice nesoustředěné obrany. Obrovskou šancí pohrdl Blažejovský, když netrefil míč z malého vápna do brány. Nemuselo ho to nějak mrzet, jelikož jeho tým znovu vyhrál, a nyní i s nulou vzadu. Konečný stav 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: Rozhodla první půle. V té byli možná i lepší, ale my jsme naše šance proměnili a zaslouženě vyhráli.

FK Horažďovice
Petr Macoun: Už druhý zápas jsme nedali gól a 3 dostali. To je strašně špatně. Musíme s tím něco dělat.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žák Ondřej - VOLF Michal, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.