3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro bere za tři branky tři body a drží čelo tabulky!


Branky


0

 

Domácí zvládli duel proti Mochtínu a nadále se přetahují s Nýrskem o čelo tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Jeden ze dvou vedoucích týmů soutěže uspěl na podzim v Mochtíně jediným gólem zápasu v jeho závěru, dnes musel svého soupeře porazit i podruhé, aby si zajistil vedoucí pozici i nadále. Hosté ovšem přijeli s velmi dobře fungující obranou a mohli to být právě oni, kdo otevře střelecký výčet duelu. Toman zahrával volný přímý kop, který Žiak poslal hlavou jen těsně nad. Mochtín se následně dožadoval pokutového kopu po ataku na Čeledu, píšťalka sudího Plzáka však zůstala němá. A Stříbro si svůj tvrdý direkt schovalo do samého závěru prvního dějství. Florus svou příhrou uvolnil do ideální pozice Tomáše Bůžka, který zpoza vápna rozvlnil síť za Rajtmajerem. Na šedesát přítomných diváků tak v chladném počasí mohlo o přestávce hřát alespoň vedení.

 

 

A jak první poločas domácí skončili, tak ten druhý také začali. Jiří Kertys dostal od hostů v jejich šestnáctce příliš prostoru a zamířil mimo dosah gólmana a jeho barvy tak rázem měly pohodlné vedení. Ve třiasedmdesáté minutě Stříbro definitivně duel rozhodlo. Po rohovém kopu Pleška přistál míč na hlavě Luboše Zaorala a ten doručil balíček na místo určení. Hosté se mohli dočkat alespoň čestného úspěchu, ovšem po trestném kopu Tomana Dolejš z malého vápna netrefil zařízení. Skóre se tak již nezměnilo a domácí jsou tak nadále na špici tabulky, Mochtín je ve druhé polovině tabulky.      

  

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Tůma Milan: „Uplakané počasí, uplakaný fotbal. Ale měli jsme to pod kontrolou a pro hosty je 3:0 takové přijatelné, šancí jsme měli daleko více.“

TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: „Domácí byli favorité, naše taktika fungovala do první branky, do té doby na nás nemohli najít recept a hrozili jen z rohů. Po rozehrání druhé půle přišla fatální chyba, pak již byli domácí lepší a bylo po zápase. Soupeř měl větší kvalitu.“



Sestavy


TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - T. Bůžek [-] (82. K. Blažek [-] ) , J. Kertys [-] (76. A. Mikulovský [-] ) , L. Pleško [-] , J. Petrlák [-] (88. J. Křelovec [-] ) , L. Zaoral [-] , D. Tůma [-] (68. A. Kohut [-] ) , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , T. Florus [-] , L. Ulč [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - J. Bejvl [-] , P. Švátora [-] , J. Žiak [-] - Z. Smolík [-] (85. R. Troch [-] ) , T. Velek [-] , T. Babka [-] , Z. Toman [-] - J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-] - K. Šlechta [-] (74. J. Rašek [-] )

ŽK: 58. O. Pavlas - 23. P. Rajtmajer , 59. J. Dolejš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Plzák Martin - ŠPOTÁK Rudolf, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.