Kralovice nakonec lídra na uzdě neudržely!


Branky


52. T. Florus (vl.) - 59. T. Bůžek , 68. T. Bůžek
0

 

Domácí srdnatně bojovali proti Stříbru, to však nakonec dvěma rychlými brankami duel otočilo a zvítězilo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Stříbro na podzim musel opřed svými diváky s Kralovicemi otáčet nepříznivý stav 0:2 a něco podobného předvedlo i dnes. Ale nepředbíhejme. První poločas patřil domácím, kteří hned od začátku dali lídrovi tabulky najevo, že to dnes nebude mít v Kralovicích vůbec jednoduché. Hrál se bojovný a důrazný fotbal, Stříbru se nedařilo najít na houževnatost domácích recept. Přesto si připsalo první velkou šanci, když odražený balón po rohu si našel na vápně Kertys a orazítkoval břevno za Bodurkou. To bylo ale od hostů po hříchu vše. Kralovice měly několik velkých příležitostí, aby vyjádřily svojí aktivitu gólově. Největší měl Purkar, který přebral na penaltě přihrávku od Řenče, otočil se kolem obránce, ale s jeho slabou střelou si Kostelníček bez vážnějších problémů poradil. Za záchranou brzdu zatáhl o chvíli později Florus, když zablokoval skluzem přihrávku Mareše, která hledala na malém vápně už napřahujícího a osamoceného Bulína. Do kabin se tak nakonec šlo přeci jenom za nerozhodného stavu.

 

Druhý poločas již byl vyrovnanější a góly, i přes velký počet nepřesností na obou stranách, přeci jen přinesl. Nejprve balón po závaru "tancoval" na kralovickém břevnu, ale pak změna skóre nastala. Ostrý centr domácích směřující na Purka s Bulínem si hostující Tomáš Florus srazil v tísni při vzdušném souboji s Purkarem do vlastní brány, Kostelníček se po obloučku za svá záda natahoval marně. Trenér Aubrecht na obdrženou branku zareagoval střídáním a měl zlatou ruku. Tomáš Bůžek rozhýbal pasivní hru hostů a za pár minut se trenérovi za důvěru odvděčil dokonce i vyrovnáním. Turek se protáhl po levé straně hřiště a našel na malém vápně právě čerstvou patnáctku Stříbra, která se odpoutala od Horyny alehkou tečí poslala míč mezi nohama Bodůrky do sítě. Brzké vyrovnání domácí viditelně nahlodalo, jenže za pár minut bylo ještě hůře. Nikým neatakovaný obránce Ježek "namazal" špatnou přihrávkou míč na kopačky hostujících forvardů a na konci jejich rychlého kontru byl opět po centru Turka z pravé strany Tomáš Bůžek, jenž procedil balón do sítě a dokonal obrat. Stříbro se po dárku kralovické obrany nikam nehnalo, takticky kouskovalo hru a domácím nepovolilo do konce zápasu si vytvořit žádný nápor. V bojovném a vyrovnaném utkání si lídr tak nakonec došel pro všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Mareš Jiří: „Vyrovnané a bojovné utkání, škoda našich šancí v prvním poločase, kdy jsme byli lepší a měli to vyjádřit gólově. Druhá půle byla již spíše boj a o chybách, těch bylo na naší straně nakonec více. Proto si Stříbro odváží se štěstím všechny body.“

TJ Baník Stříbro
Tůma Milan: „Nebylo to tak fotbalové. Hodně jsme se nadřeli, potvrdilo se, že jsme dobře potrénovali a zvládáme závěry utkání.“



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kulhánek Milan - HESSOVÁ Tereza, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.