3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov vybojoval cenný bod na půdě Nýrska!


Branky


0

Pačejov nejenže zvládl těžkou úlohu a bodoval na půdě druhého celku tabulky, navíc dokázal proti Nýrsku umazat dvoubrankovou ztrátu a přispěl tak k velice zajímavému prvnímu poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase padly čtyři branky

Kombinace postavení v tabulce a jednoznačná prohra Pačejova na domácí půdě s Nýrskem dokonce se čtyřmi obdrženými góly by většinu sázkařů vedla na jasnou "jedničku", nicméně se ukázalo, že fotbal je hra nepředvídatelná.

Jak se na favorita patří, Nýrsko do utkání vstoupilo aktivně a vytvořilo si herní převahu, ale střelecké pokusy Rubáše a Šnoura zlikvidoval brankář hostů Kozlík. V 10. minutě ho po kombinaci domácích hráčů zakončenou Györgyho střelou zachránila tyč a ve 14' se po střele Kohouta musel Kozlík hodně natahovat, aby jí vytěsnil na roh. Na následný pokus po rozehraném rohu už byl ale krátký a nikým neatakovaný Kalivoda rozveselil domácí diváky, 1:0. Nýrsko neubralo z tempa a pokračovalo v kombinační hře, která je mu vlastní. Při jedné z pohledných akcí Kalivoda vybojoval míč, přihrál Györgymu a ten přesnou přihrávkou našel Tadeáše Kohouta, který podél vybíhajícího brankáře neměl problém dopravit míč do branky, 2:0. Vedení o dvě branky ale domácí předčasně uspokojilo, vypadli z tempa a navíc v rozehrávce vyprodukovali školácké chyby a hosté v rozmezí dvou minut Dytrtem a Kláskem vyrovnali.

 

Druhý poločas se obraz hry příliš nezměnil, ale i na hostech byla patrná větší snaha spíše přetáhnout skóre na svojí stranu, než bránit remízu. Více příležitostí měli domácí, ale ani slibné příležitosti Kohouta a obou bratří Györgyů k brance nevedly. Největší příležitost ke vstřelení branky měl Rubáš, kterému střelu zablokoval na brankové čáře nešťastně vlastní spoluhráč. Pačejov se v závěru k ohrožení branky domácích dostaval jen sporadicky a když mu v 78. minutě byl vyloučen Panuška, nezbylo nic jiného, než se vrhnout na urputnou obranu. Hosté přečkali se štěstím i šanci Brože v poslední minutě, když se jim podařilo střelu do odkryté branky na poslední chvíli zablokovat. S vypětím všech sil tedy dotáhli utkání do penaltové rozstřelu.

Penaltova loterie přála domácím

Výsledek penaltového rozstřelu předznamenal obraz z posledních minut utkání, kdy hostům už docházeli znatelně síly. Relativně odpočatý domácí brankář Moravec první dva pokusy Pačejova zlikvidoval a když ho přesnou muškou podpořili střelci jeho týmu, zůstal bonusový bod v Nýrsku.

 

 



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - K. Kalivoda ml. [-] , T. Rubáš [-] (78. J. Hvězda [-] ) , T. György [-] , D. Šnour [-] , I. György [-] (90. P. Janovský [-] ) , M. Trefanec [-] , J. Lužný [-] , M. Brož [-] , T. Kohout [-] , M. Bastl [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Dytrt [-] , J. Ticháček [-] , R. Grepl [-] (24. L. Šmrha [-] ) , P. Žák [-] , M. Kubáň [-]

ŽK: 39. K. Kalivoda ml. , 40. T. Kohout , 49. T. Rubáš , 73. M. Trefanec - 54. M. Kubáň , 66. P. Polena , 67. J. Ticháček , 76. P. Žák . ČK: 79. V. Panuška .
Místo: Nýrsko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petržilka Jiří - PENA Miroslav, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.