Také na Vysoké se strhla gólová přestřelka


Branky


0

Úplně poslední zápas OP Mělník v této sezóně přinesl divákům také velmi výživnou podívanou. Dolany se v ní rozloučily s Okresním přeborem čtyřmi vstřelenými brankami, které však na bodový zisk nestačily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolany se dostávají na dostřel

Poslední zápas sezóny nabídl přítomným divákům pěknou a bezstarostnou podívanou. Hosté totiž k zápasu přijížděli již bez šance na záchranu a domácí tým také neměl o co hrát. I tak ale po bleskovém úvodu vedl již ve 24. minutě 3:0, o což se největší měrou postaral dvoubrankový Trutnovský. Druhý a třetí gól v síti hostujícího brankáře Nejedlého navíc dělila pouhá minuta. Domácí tak prokázali maximální efektivitu, jelikož šance si vytvářel i hostující celek. Že není vysoké vedení tak zcela zasloužené, se ukázalo v dalším průběhu prvního poločasu, ve kterém se hosté dvěma brankami dostali na dostřel. Prosadili se dva nejnebezpečnější hráči Dolan - Vondra a Špička, a tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení Vysoké.

 

Celková bilance: 10 branek

Podobný scénář hry se opakoval i ve druhém poločase - hosté vstoupili do hry aktivněji a mohli vyrovnat. To by ovšem musel svojí velkou šanci proměnit Kopecký. Hra se po této šanci rychle otočila na druhou stranu a Vilda zvýšil už na 4:2. I v dalším průběhu zápasu nebyla nouze o zajímavé momenty na obou stranách a několikrát se vyznamenal i hostující brankář. Na brejky do otevřené obrany svého týmu byl ale krátký, a tak Vysoká navýšila své vedení až na 6:3. Poslední slovo pak měl Ondřej Morávek, který po vtipné kombinaci a individuální akci ve vápně uzavřel učinkování týmu Dolan v okresním přeboru. Vysoká zůstává, ale podle vyjádření trenéra Řízka ji do příští sezóny čekají podstatné změny v kádru. Velmi zajímavým počinem je volný přestup velezkušeného stopera Pšovky Martince. Máme se na co těšit!



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Diváci si přišli na své, ovšem k zápasu není co dodat. Bezstarostný výkon bez ohledu na výsledek je to, co nás rozhodně těší. I v tomto zápase jsme kupili velké chyby. Nemá cenu si nyní vyčítat, kdo za co může. V kontextu celé sezóny chyběla týmu zejména v její poslední čtvrtině síla. Ona vždy jen fotbalovost nestačí. Čeká nás přes léto dost práce. Budeme muset změnit spoustu věcí.

TJ Sokol Dolany
Václav Řízek - trenér: Vzhledem ke kvalitě kádru, který jsme měli tuto sezónu k dispozici, jsme to měli být právě my, kteří se měli rvát s Tišicemi o první místo. Bohužel, to se nestalo. Pomineme-li devítibodový odečet, tak bychom skončili třetí, což ale není špatné umístění. Pro diváky jsme asi byli zajímavým mužstvem, v našich zápasech padlo 165 branek, nejvíce ze všech mužstev v soutěži, takže bylo na co koukat. Naše spojení s FC Mělník, jako jejich farma, mělo za příčinu, že jsme v podstatě neměli stabilizovanou sestavu. Toto není stěžování, ale konstatování. Byla utkání, kdy jsme se snažili mít co nejsilnější sestavu, také jsme zohledňovali, aby v neděli za nás hráli hráči, kteří v sobotu za Mělník střídali, ale také byly zápasy, kdy bylo nutné, aby v co nejsilnější sestavě hrál Mělník. Jsme rádi, že i toto se nám dařilo koordinovat. Další sezóna bude pro nás složitější, to už asi 101 gólů nevstřelíme, neboť tak silné mužstvo mít pravděpodobně nebudeme.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - HAMPL Miroslav, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.