1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

30.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Všestudech gól nepadl


Branky


0

Mšeno dokázalo ve Všestudech získat bod a díky prohře Pšovky B slaví konečně 3. místo v tabulce. Domácí zakončí nadmíru úspěšnou nováčkovskou sezónu také v první polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle

Bez stopera Vaňka se museli v těžkém utkání obejít fotbalisté Mšena. Jeho pozici vedle Guttenberga st. tak zaujal zkušený Demen a do sestavy se dostal také mladý Truong. Ani domácí nešli do zápasu s nabušenou lavičkou náhradníků - jediným, kdo byl na střídačce připraven do hry, byl po zranění se zotavující Růně. A v první půli, jako by na trávníku přítomní fotbalisté trochu šetřili síly. Šancí totiž k vidění příliš nebylo a ve výsledku z toho bylo jen po jedné neproměněné na každé straně. V držení míče byli bez debat úspěšnější domácí, jejich obléhání hostující obrany ale bylo neúspěšné. Hosté totiž hráli pozorně, a tak se Všestudští museli uchylovat pouze ke střelám z větší vzdálenosti. S těmi si hostující brankář Hnízdil dokázal poradit, a tak po poločase platil bezbrankový stav.

 

 

Lorenc skvělými zákroky drží Všestudy

Ani po změně stran nepřišel žádný velký zlom ve vývoji zápasu a začínalo být jasné, že první gól bude ten rozhodující. V 60. minutě se v domácím dresu dostal na plac Růně, hru se mu ale příliš oživit nepodařilo. Naopak, v závěru to vypadalo, že mnohem více sil zbývá hostům, kteří si začali vypracovávat šance. Byly z toho v závěrečné čtvrthodině zápasu hned 4 dobré šance, které ale vynikajícími zákroky zmařil domácí brankář Lorenc, nebo je včas dokázala zblokovat obětavá obrana. Zápas tak došel po bezbrankových 90 minutách až do penalt, ve kterých prokázali pevnější nervy domácí. Hostující střelci totiž hned třikrát selhali, a tak mohl závěrečnou výhru sezóny Všestudům zajistit přesným kopem Rada. Hosté ale nemusí smutnit, jelikož v konečném hodnocení skončili na 3. místě a spokojeni budou jistě i ve Všestudech, které ve své nováčkovské sezóně skončily osmé.



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: V první půli jsme pozorně bránili a nepouštěli soupeře do šancí. Ve druhé půli domácím asi trochu došly síly a my jsme si vypracovali několik dobrých šancí. Domácí brankář byl ale proti. Prohra po penaltách nás ale mrzet nemusí, protože jsme udrželi krásné 3. místo.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - R. Samek [-] , P. Koudelka [-] , M. Rada [-] - M. Švancara [-] (60. M. Růně [-] ) , J. Polák [-] , Š. Reľovský [-] , A. Loškoski [-] - F. Janíček [-] , M. Bulva [-] , V. Podivínský [-]


ŽK: 35. R. Samek , 48. V. Podivínský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRINC Jiří - VÁŽAN Patrik, VÁŽAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.