5:3
(2:1)
14. M. Šobr
65. J. Franz
86. F. Mündl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy opět vítězí!


Branky


9. S. Sýs , 11. T. Dinka , 58. S. Sýs (p.) , 68. M. Melišík , 75. T. Dinka - 14. M. Šobr , 65. J. Franz , 86. F. Mündl (p.)
0

Rezerva Libiše odjíždí z Veltrus s prázdnou, jelikož domácí dokázali opět potvrdit nečekaný jarní vzestup a zvítězit. Diváci navíc byli potěšeni hned 8 vstřelenými brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v prvních 15 minutách

Opět podobnou vítěznou sestavu, která dokázala dva minulé zápasy vyhrát s exkluzivním skóre 13:2, přivezli k zápasu hosté z Libiše. Soupeřem jí byl domácí celek, který i nadále ze všech sil bojuje o záchranu v soutěži a i v tomto zápase potřeboval (nejlépe naplno) bodovat. Na domácím hřišti se navíc Veltrusům daří, když už třikrát v řadě neprohrály a očekávat se tak dal tuhý a vyrovnaný boj. Mnohem lépe do něj ale vstoupili domácí, a jak už to tak bývá, udali tím ráz celému utkání. Už během prvních 11 minut se totiž trefili Sýs s Dinkou a pohoda byla rázem na straně Veltrus. Její drobné zkažení přišlo hned o 3 minuty později z kopačky Šobra a zdálo se, že se Libiš B rozjíždí k předpokládanému výkonu, bojovní domácí ale nenechali hosty nadechnout, a ti se tak v první půli se k vyrovnání nedostali.

Domácí mají větší vůli po vítězství

Hosté nastoupili i přes nepříliš povedený poločas se stejnou sestavou a ani úvod druhé půle se jim příliš nepovedl. Nedokázali se totiž vyrovnat s nepříjemným napadáním a důraznou hrou svého soupeře a brzy prohrávali opět o dva góly, když nařízenou penaltu proměnil v 58. minutě svou druhou brankou v zápase Sýs, který se k exekuci postavil místo tradičního střelce penalt, kapitána Melišíka. Hosté ale neskládali zbraně a opět snížili zásluhou Franze. Hra se v těchto chvílích přelévala ze strany na stranu a útoky obou týmů byly úspěšné. Důkazem toho byla situace ze 68. minuty, kdy na 4:2 pro domácí zvýšil Melišík. Definitivní rozhodnutí pak přinesla 75. minuta a druhý gól Dinky. Hosté v závěru už pouze penaltou střídajícího Mündla korigovali stav, na body ale tentokrát nedosáhli.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme nastoupili ve stejné sestavě jako 2 kola před tím. Nástup do utkání se nám vůbec nepovedl. Ve 12. minutě jsme prohrávali 2:0 a do konce zápasu jsme se nedostali do naší herní pohody. Kazili jsme přihrávky a domácí nás dobře napadali. Prohra byla zasloužená. Domácí bojovali až do konce utkání a zaslouženě vyhráli. Gratuluji domácím, kteří bojují o záchranu v soutěži, k výhře.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Smetana [-] , R. Soudský [-] - F. Hofman [-] , S. Sýs [-] , O. Packa [-] , M. Melišík [-] , J. Seidel [-] - T. Dinka [-] , P. Kubata [-] - L. Balzer [-]

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - J. Franz [-] , M. Novák [-] (75. R. Pilař [-] ) , D. Bubeníček [-] (55. F. Mündl [-] ) , M. Žák [-] , M. Šobr [-] , T. Čvančara [-] (67. M. Ryšlavý [-] ) , D. Fajt [-] (56. T. Obrajtr [-] ) , T. Pospíšil [-] , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - NĚMEČEK Libor, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.