Mšeno veze z Kralup vysokou výhru


0

Zejména hattrick Guttenberga ml. zapříčinil konečnou vysokou výhru fotbalistů Mšena. Ta je o to cennější, že hosté až do 39. minuty zápasu prohrávali. Druhý poločas byl ale v jejich režii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralupy v první půli vzdorují

 

S dvojicí Matějčků na hrotu útoku nastoupily do zápasu Kralupy. Po bok tradičního kanonýra Jakuba se tentokrát postavil 48 letý zkušený harcovník Vladimír. Hosté pokračují v boji proti celkům z nejnižších pater tabulky - po prohře v Horních Počaplech doma porazili Veltrusy, na což chtěli navázat i tentokrát v Kralupech, o kterých se proslýchá, že jsou již se sestupem smířeny. Úvod zápasu této teorii ale vůbec nenahrával a domácí se sympaticky snažili. Odměnou jim bylo vedení z 10. minuty zápasu, kdy se prosadil po standardní situaci Topor. Hosté působili zabržděným dojmem a byli to i nadále Kralupští, kteří zaměstnávali jejich obranu. Vytvořené šance ale nedokázali proměnit, a tak začalo hrozit i na druhé straně. Vyrovnat se nakonec hostům podařilo ještě před přestávkou, když se ve 39. minutě po rohovém kopu na dvakrát prosadil Valenta, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

 

 

 

Hosté na hřišti jednoznačně vládnou

Od začátku druhé půle bylo zřejmé, že Mšeno v Kralupech odevzdat body nehodlá a hosté se rázem prezentovali zcela odlišným výkonem plným pohybu. Velkou zásluhu na tom měl zejména výrazně zlepšený výkon obou křídelních hráčů Valenty se Stejskalem a také obou útočníků - po bok Guttenberga ml. se tentokrát postavil O. Kolumpek. Rozhodujícím momentem zápasu byla 49. minuta, ve které poslal vedení na stranu hostí Guttenberg ml. a od této chvíle Mšeno zápasu jasně vládlo. Domácím evidentně došly fyzické i psychické síly a v konečném výsledku nemuselo zůstat pouze u pěti gólů v jejich síti. Mšeno tak zlepšeným výkonem ve druhém poločase jednoznačně zvítězilo, na čemž má veliký podíl Guttenberg ml., který slepenými góly dosáhl hattricku.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Jsem rád, že jsme nedopustili podobnou blamáž jako v Počaplech a dovedli jsme zápas zaslouženě do vítězného konce. Za druhý poločas jsme si po rapidně zlepšeném výkonu vítězství rozhodně zasloužili.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - PRINC Jiří, PIXA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.