Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš nedala Dolním Beřkovicím žádnou šanci


Branky


16. D. Fajt , 21. T. Čvančara , 30. T. Čvančara , 61. M. Šobr , 72. D. Fajt , 74. T. Obrajtr - 79. M. Pexa
0

Hned šestkrát musel míč ze své branky lovit zaskakující hostující gólman Patera. Zajímavostí je, že všech šest domácích branek vstřelili hráči dorosteneckého věku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kontrolují hru a střílí góly

V prakticky totožné sestavě, která předvedla vynikající výkon a přivezla výhru 1:7 z Horních Počapel, se i tentokrát sešli fotbalisté Libiše B. Za soupeře jim byly Dolní Beřkovice, do jejichž branky se musel postavit veterán Patera a do základní sestavy naskočil také 50 letý Roman Kaňka. Domácí začali aktivně, drželi míč a postupně se dostávali do šancí. Nic na tom nezměnila ani 8. minuta zápasu, kdy musel pro zranění odstoupit nejzkušenější domácí hráč Pospíšil. O první gól zápasu se postarala v 16. minutě dorostenecká spolupráce v domácím dresu - Šobr vyslal Fajta, který stačil obhodit vybíhajícího Pateru a míč se dokutálel až za brankovou čáru. I ve druhé brance domácích měl prsty Fajt, který pomohl ke střelecké příležitosti Čvančarovi a další mladá puška domácích se nemýlila. Stejný hráč ještě do půle zvýšil 3:0, když využil Šobrův centr. Hosté se za poločas dostali do dvou nadějných příležitostí, jednou ale skvěle zasáhl Kaul a podruhé střelu zastavilo břevno.

 

Hra je vyrovnanější, Libiš ale střílí i nadále

Druhá půle byla herně již trochu vyrovnaná, ale i tak domácí dokázali vstřelit stejný počet branek jako v té první. Nejdříve zvýšil po nádherné kombinaci do prázdné brány výborně hrající Šobr, poté ukázal čich na góly další nadějný hrot z dorostu Obrajtr, když dohrál standardku a nakonec udělal gólovou tečku ze strany Libiše ten, kdo vše také začal - a to výstavní střelou přes celou bránu David Fajt. Hosté si připsali alespoň čestný úspěch z kopačky Pexy, který se k míči dostal na hranici ofsajdu a v 79. minutě skóroval. Víc toho tento zápas už nenabídl, a tak si domácí přisali pohodové vítězství. Velkou zajímavostí je, že se o všech 6 gólů v síti soupeře postarali hráči stále ještě dorosteneckého věku. Vypadá to, že fotbal v Libiši čeká světlá budoucnost!


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš, z.s. B
Martin Pazdera - trenér: Někteří hráči hostů zápas trochu nezvládali a ukázali svůj charakter ve vypjatých situacích, ale i tak se s tím dokázali naši mladíci skvěle popasovat a fotbalovostí jim to vrátili. Musím vyzdvihnout výkon všech dorostenců, kteří za nás nastupují, protože výborně zapadli a nyní rozhodují zápasy.




Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s. B
V. Kaul [-] - M. Novák [-] , D. Bubeníček [-] , M. Žák [-] , M. Šobr [-] (62. T. Obrajtr [-] ) , T. Čvančara [-] (46. R. Pilař [-] ) , D. Fajt [-] , T. Pospíšil [-] (8. F. Míšek [-] ) , F. Mündl [-] (68. P. Douša [-] ) , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Patera [-] - R. Kaňka [-] , J. Žižka [-] , J. Abrahám [-] - J. Hájek [-] , J. Kaňka [-] , M. Pexa [-] - P. Štěpánek [-] - J. Těmín [-] , J. Trubička [-] , J. Chabada [-]

ŽK: 26. M. Novák , 67. F. Mündl - 45. R. Kaňka , 45. J. Abrahám .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PIXA Josef - VÁŽAN Radek, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.