Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy rozstřílely svého soupeře


Branky


0

Záchranářský souboj vyzněl jednoznačně pro domácí fotbalisty Veltrus. Hosté z Vehlovic se zmohli na jedinou branku v závěru, což proti pěti domácím gólům nemohlo slavit úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jsou jednoznačně lepší

Na takzvaný zápas o šest bodů se mohla těšit osmdesátka fanoušků, která dorazila na fotbal do Veltrus. Domácí tým totiž v posledních zápasech pookřál a dokázal zvítězit ve dvou posledních venkovních utkáních. Vehlovice naopak dvakrát v řadě prohrály a zejména minulá domácí ztráta proti Horním Počaplům byla velmi bolestivá. Do zápasu vstoupili týmy přesně podle svého aktuálního rozpoložení - mnohem lepším týmem byly domácí Veltrusy, které mohly už do 5. minuty zápasu vsítit dvě branky. Hosté ale se štěstím přežili. Kdo by si myslel, že se Vehlovičtí ze svého matného začátku rychle vzpamatují, musel by prožít velmi kruté vystřízlivění. I další šance si totiž vytvářel výhradně domácí tým a pokusy hostujících borců pravidelně končily pouze na hranici velkého vápna. Ve 21. minutě se pak poprvé měnilo skóre, o což se postaral domácí Kubata a v 32. minutě přidal druhou branku Smetana brankou z přímého kopu. Domácí tak po poločase vedli naprosto zaslouženě 2:0.

 

Vehlovice pokračují v matném výkonu

Hosté v poločase neskládali zbraně a snažili se svou hru oživit hned dvojnásobným střídáním, když se do hry dostali Feigl a Vihan namísto Límana a Najmana. Po změně stran navíc hráli s podporou větru a mohli tak pomýšlet na lepší zítřky. Tento zápas jim ale vůbec nevyšel a druhá půle probíhala stejně jako ta první. Hostující hráči byli nedůslední při bránění, čehož Veltrusy využívaly k nebezpečným útokům. V 55. minutě zvyšoval již na 3:0 Seidel, ačkoli hosté reklamovali ofsajd předcházející této brance. Další branky přidali Packa a Kubata, za hosty pak v 80. minutě pouze korigoval výsledek nekompromisní střelou stoper Štauber. Veltrusy tak po výborném výkonu získaly další výhru a živí naději na záchranu. Boj na spodních pozicích tabulky se celkově velmi vyrovnává a Dolany na 12. místě mají na poslední Veltrusy náskok pouhých 6 bodů.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: K dalšímu zápasu jsme zajížděli na hřiště posledních Veltrus, a jelikož se nám přibližují, bylo potřeba v tomto zápase uhrát nějaké body. Výhra domácích je ale zasloužená, protože s hrou, kterou v posledních zápasech hrajeme, se nedá vyhrávat.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - M. Šváb [-] , O. Packa [-] , L. Smetana [-] - F. Hofman [-] , S. Sýs [-] , J. Seidel [-] - T. Dinka [-] , P. Kubata [-] - M. Melišík [-] , T. Podskalský [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Najman [-] (46. L. Feigl [-] ) , J. Vališ [-] , V. Štauber [-] , J. Novák [-] - I. Přáda [-] , P. Procházka [-] , J. Mašek [-] , V. Přáda [-] - D. Chorvát [-] , L. Líman [-] (46. P. Vihan [-] )

ŽK: 30. J. Seidel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - ŠVANCARA Miloslav, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.