0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice nenašly přemožitele ani na Vysoké


Branky


0

Očekávaný šlágr kola vyzněl jednoznačně pro lídra tabulky z Tišic. Hosté potvrdili svou dlouhodobě skvělou formu a i díky vyloučení domácího Kasala již během první půle dokázali vysoko zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení domácího Kasala již po půlhodině

Zranění 6 hráčů znamenalo silnou improvizaci pro hostujícího trenéra Zámečníka, a tak se na hrotu útoku v základní sestavě objevil podzimní kat Vysoké Jiří Štráchal, pro nějž to byl vůbec první jarní zápas. Do zápasu vstoupili domácí velkou šancí, kdy po úniku Vály po levém křídle a střele Rolence zvonilo břevno Hádkovy branky. V 5. minutě se na druhé straně do brejku utrhl Dokoupil a v tísni nastřelil brankáře Hamáčka. Stejně se vedlo o chvíli později Laudovi. Následně se hra rozkouskovala několika ostřejšími zákroky, což vedlo v 31. minutě k vyloučení domácího Kasala po druhé žluté kartě. Kvalitu hry byla výrazně ovlivněna i silným větrem, který hráčům obou týmů silně ztěžoval hru, a tak se do konce první půle již nic vážnějšího nestalo. V komfortnější pozici ale do kabin odcházeli rozhodně hosté, kteří byli o jednoho muže silnější.

 

Branky střílí pouze Tišice

Na začátku druhé půle nejprve Prejzkovu střelu z dálky vyrazil brankář a na druhé straně šel Vildův trestňák jen těsně vedle branky. V 58. minutě nasměroval dlouhou přihrávku za obranu Lauda na Fabiána, ten se nezalekl souboje s gólmanem, a to se mu vyplatilo. 0:1. V 70. minutě se po prostrčení Dokoupila ocitl v dobré pozici Fabián, ale mířil jen do brankáře. O chvíli později však vybojoval míč uprostřed hřiště pro Prejzka, který milimetrovou přihrávkou našel Laudu, a ten podél brankáře zvýšil již na 0:2. Hostující obrana pracovala na 100% a domácí se nemohli prosadit. Naopak v 85. minutě dal výsledku definitivní podobu únik Prejzka a jeho neomylná pravačka. 0:3. Hosté tak potvrdili roli lídra tabulky a i v oslabené sestavě dokázali po zodpovědném výkonu naplno bodovat.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: K utkání jsme přijeli silně oslabeni a tomu jsme přizpůsobili i taktiku – hrát vzadu na nulu. Kluci toto dodrželi na výbornou a z brejků se nám podařilo vstřelit důležité branky. Zápas ovlivnilo počasí i vyloučení domácího hráče. Za svým cílem jdeme krok po kroku.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - V. Volf [-] , A. Kasal [-] , J. Vernek [-] (46. T. Vodička [-] ) , P. Malák [-] - J. Vilda [-] (65. M. Dušek st. [-] ) , J. Trutnovský [-] , S. Vála [-] - T. Skopka [-] (46. R. Finkous [-] ) , M. Veselý [-] , J. Rolenc [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - T. Brzoň [-] - P. Lauda [-] , M. Novák [-] , Š. Karlík [-] - T. Prejzek [-] (90. L. Pochman [-] ) - J. Štráchal [-] (63. T. Kopejska [-] ) , D. Fabián [-] , J. Veselý [-] , M. Brodský [-] , J. Dokoupil [-] (86. M. Preisler [-] )

ŽK: 13. A. Kasal , 43. J. Trutnovský , 68. J. Rolenc - 39. T. Prejzek , 59. T. Kopejska , 63. D. Fabián , 82. Š. Karlík . ČK: 31. A. Kasal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jahoda Petr - SLAVKOVSKÝ Marian, PIXA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.