Kralupy vítězí podruhé v řadě


Branky


17. M. Řenč (p.) , 40. J. Matějček , 45. M. Řenč (p.) - 48. P. Štěpánek , 71. P. Pavlus (p.)
0

Zřejmě poslední možnost na návrat do boje o záchranu využili naplno fotbalisté Kralup. Ti totiž potvrdili výhru přivezenou z Hořína i na domácím hřišti a k 14. místu se dotáhli na jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení a tři góly v síti Dolních Beřkovic

S další změnou na brankářské pozici se k zápasu dostavil hostující celek - poprvé na jaře se v bráně objevil Vermach. V poli pak nastoupili zkušení Štěpánek se Šoltésem. V domácím dresu stojí za zmínku zejména nasazení teprve 15 letého dorostence Kliera do základní sestavy. Na hostech bylo od začátku zápasu znát, že mají chuť zlomit sérii neúspěchů, jejich snahu ale velmi zbrzdila situace ze 17. minuty. Hostující Šoltés si totiž nešťastně zpracoval míč přímo před nohy Matějčka, kterého následně ve snaze o odvrácení hrozícího nebezpečí podrazil. Sudí Slavkovský k velké nevoli hostí usoudil, že se faul odehrál v pokutovém území a navíc udělil obránci Dolních Beřkovic červenou kartu. S následnou penaltou si poradil domácí kapitán Řenč. 1:0. Tato situace významně změnila obraz hry, domácí převzali otěže zápasu a vytvářeli si zajímavé situace v okolí Vermachovy brány. Výsledkem jejich snažení byly další dvě branky, o které se postaral ve 40. minutě Matějček a těsně před poločasem svou druhou proměněnou penaltou Řenč. Vykřesat jiskřičku naděje mohl pro hosty Petr Štěpánek, ale hlavou nastřelil pouze tyč Moučkovy branky. 

Hosté dramatizují závěr utkání

Do druhé půle mohli domácí nastoupit v klidu - s vědomím vysokého vedení a navíc početní převahy. Hosty ale jako by krizová situace semknula a začali hýřit aktivitou. Výsledkem bylo snížení stavu hned ve 48. minutě, kdy míč do branky dotlačil po několika odrazech Štěpánek. 3:1. I nadále to byli překvapivě hosté, kteří se více tlačili dopředu, za což byli odměněni také výhodou pokutového kopu. K němu se po nezdaru Trubičky v minulém zápase postavil mladý Paulus a nezaváhal. Hostům tak zbývalo ještě téměř dvacet minut na pokus o zázračné vyrovnání. Kralupští ale zabrali a ve zbytku zápasu si svou výhru pohlídali. Připsali si tak velmi důležité body do boje o záchranu.

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jakub Hájek - záložník: Zápasu by slušela více remíza. Stále na nás leží deka a k situaci ohledně rozhodčích se nemá cenu vyjadřovat, protože budeme za ubrečínky. Když budeme předvádět kvalitní výkony, nebudeme si muset stěžovat na věci okolo. Ve středu nás čeká pohár, kde se musíme chytit a následně to potvrdit v sobotu domácím zápasem.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - ŠULC Martin, ŠVANCARA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.