4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obříství ve Vehlovicích neuspělo


Branky


14. J. Brejša , 22. M. Rebro , 33. I. Přáda , 47. K. Benda - 70. J. Hovorka
0

Domácí tým je již akutně namočen v boji o záchranu a proti podobně ohroženému soupeři potřeboval bodovat. To se také podařilo a Vehlovičtí se přehoupli přes hranici dvaceti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly střílí jen domácí

Ani jeden z týmů nemohl k důležitému zápasu nastoupit v kompletní sestavě. Domácím se museli objevit bez svého kapitána Maška, místo nějž navlékl pásku zkušený Štauber. Počítat nemohli ani s Novákem a V. Přádou, v základní sestavě ale naopak poprvé dostal šanci navrátilec Rebro a v poli nastoupil také Brejša, který v letošní sez=oně častěji nastupoval v brance. Ani hosté nebyli kompletní a největší vrásky jim jistě dělala absence brankáře Krále i jeho obvyklého náhradníka Nováka. Mezi tyče se tak postavil obvyklý polař Chvátal. Úvod zápasu přinesl velmi vyrovnaný a bojovný fotbal bez větších šancí. Lepší náznaky si vytvořili hosté, ake Hovorka ani Doležal nebyli úspěšní. Ve 14. minutě se tak měnilo poprvé skóre na domácí straně světelné tabule, když se míč došoural do branky po teči Brejši. 1:0. Hned za několik minut bylo v domácím táboře ještě veseleji po trefě Rebra, a když ve 33. minutě zvyšoval I. Přáda střelou z velkého vápna již na 3:0, zdálo se být rozhodnuto.

 

 

 

Pojistka hned v úvodu

Hosté do druhé půle rozhodně nevstupovali s poraženeckou náladou. Naopak byli plni chuti poprat se o lepší výsledek. Vše ovšem rozhodla hned první akce domácích Vehlovic. Do vápna hostí se totiž s míčem na noze prodral Benda a i přesto, že byl ze všech sil faulován, dokázal přesně zakončit. 4:0. Tento gól sebral definitivně hostům vítr z plachet a utkání se v poměrně poklidném tempu dohrávalo. Šance se rodily na obou stranách, z čestného úspěchu už se ale radovali pouze hosté. Jejich kanonýr Hovorka totiž dokázal využít chybného odkopu od branky a v 70. minutě snížit. To bylo ale ze zápasu vše a tři body zůstávají doma. Vehlovice tímto úspěchem odskočily dotírajícím Horním Počaplům opět na rozdíl čtyř bodů a zároveň se dotáhly na jediný bod ke svému dnešnímu soupeři. V příštím kole je ale čeká těžká šichta na hřišti Mšena, zatímco Obříství se pokusí využít výhodu domácího prostředí proti Dolanům.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: V dalším domácím zápase jsme hostili tým z Obříství, kterému jsme chtěli oplatit podzimní porážku. Ale během týdne bylo jasné, že nebudeme moci počítat s trojicí hráčů J.Novák (zranění z Dolan), J .Mašek a V. Přáda (oba byli ve škole či zaměstnání). My jsme tedy zvolili nové rozestavení a byli jsme zvědavi, jak se nám proti mladému soupeři povede. Po opatrném začátku se nám naštěstí povedlo vstřelit tři góly a z první akce druhé půle rozhodnout. Poté už naše obrana pracovala spolehlivě a soupeři dovolila jen snížení.

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Kdybychom dnes dali první branku my, tak by to možná vypadalo na hřišti jinak. Na kdyby se ale bohužel nehraje a branky stříleli domácí. Asi jsme jim dnes hodně ulehčili. V obraně jsme byli nedůslední a v útoku neškodní. Dnes nám po celý zápas chyběla hlavně bojovnost, díky které jsme získali body doma. Venku hrajeme strašně ustrašeně a nedůrazně. Domácí si vítězství zasloužili, protože bylo vidět, jak jeho hráči vyhrát chtějí. Z našich hráčů jsem nic takového necítil.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - V. Štauber [-] , J. Vališ [-] , J. Najman [-] , L. Feigl [-] - M. Rebro [-] , J. Brejša [-] , P. Procházka [-] , D. Chorvát [-] - I. Přáda [-] , K. Benda [-]

TJ Sokol Obříství
S. Chvátal [-] - M. Vrábel [-] , J. Vondrák [-] , P. Beran [-] - P. Verbíř [-] , P. Litera [-] , L. Tichota [-] , P. Herynk [-] , J. Šulc [-] - M. Doležal [-] , J. Hovorka [-] -

ŽK: 53. J. Brejša - 33. L. Tichota , 47. P. Herynk , 83. J. Vondrák , 83. S. Chvátal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - BRAUNŠVEIG Vojtěch, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.