0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká veze tři body z Kralup


Branky


0

Fotbalisté Vysoké se zřejmě konečně chytili, k čemuž jim pomohly zápasy proti týmům ze spodních pater tabulky - Veltrusům a Kralupům, ze kterých vytěžili plnný počet šesti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

Souběh utkání se zápasem Mělníka na hřišti Řepína v I.B třídě způsobil, že hostující trenéři byli nuceni v sestavě improvizovat. Snahou bylo evidentně rozložit síly takovým způsobem, aby mohly být úspěšné oba dva týmy. To se nakonec povedlo dokonale a souhrnné skóre 9:1 ve prospěch spojení Mělník + Vysoká hovoří za vše. Každopádně se v sestavě hostí objevily tváře, které tam normálně nevídáme - v základní sestavě šlo o Vodičku, Douděru či Řízka, na lavičce pak byli připraveni otec a syn Duškové a mladý Indra. Tento mix fotbalové kvality zkušených hráčů a bojovnosti těch, kteří pravidelně nenastupují, přinesl úspěch. Hráči Vysoké působili odhodlaným dojmem a již v 15. minutě šli do vedení zásluhou Davida Řízka. Na dvoubrankový rozdíl se hostům podařilo zvýšit ve 33. minutě, kdy se prosadil Vilda. A protože domácí se v prvním poločase přes Hamáčka v hostující bráně prosadit nedokázali, šli hosté do kabin s vedením o dva góly.

Pojistka stavu

I ve druhé půli předváděli hosté na své poměry velmi zodpovědný výkon, ve kterém pokračovali i všichni střídající hráči. Domácí tým se dvěma dorostenci v sestavě opět potvrdil svou bolest, kterou je střílení branek a nemohl se do pevné obrany soupeře prosadit. Naopak Vysoká své vedení dokázala navýšit v 62. minutě zásluhou zkušeného Trutnovského. Od této chvíle začalo být jasné, že bodový zisk z toho pro Kralupské ani tentokrát nebude a hrálo se spíše o udržení Hamáčkova čistého konta a zlepšení sebevědomí obou týmů do dalších zápasů. I v tomto posledním souboji byli úspěšnější hosté, kteří dokázali poprvé na jaře udržet čisté konto. Domácí nedokázali ani na pátý jarní pokus bodovat, a co je horší, vstřelily dohromady jedinou branku! Jejich konkurenti v boji o záchranu se tak vzdalují. O to důležitější bude v příštím kole zápas na hřišti Hořína, který už je prakticky zachráněn a může svou hrou bavit diváky. Uvidíme, zda bude slavit úspěch uvolněnost nebo touha po vítězství.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: V utkání dostali příležitost se předvést někteří hráči, kteří úplně pravidelně za naše "A" mužstvo nenastupují nebo nedostávají tolik prostoru. Z jejich výkonů mám radost. Hráli s nasazením a příkladně bojovali o dobrý výsledek. Rovněž oceňuji výkon stabilních hráčů "A" mužstva , kteří příkladně mužstvo táhli za úspěchem. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, měli jsme více brankových příležitostí než domácí. Doufám, že zranění Vodička a Kettner budou brzy schopni nastoupit.



Sestavy


FK Kralupy 1901
J. Moučka [-] - R. Kinter [-] , J. Šíma [-] , M. Řenč [-] , K. Valdhans [-] - J. Matějček [-] , M. Topor [-] , P. Vokoun [-] , M. Kolmistr [-] (71. M. Bartoš [-] ) - A. Kolmistr [-] , D. Dobiáš [-] -

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] , V. Volf [-] , T. Vodička [-] , P. Malák [-] (54. M. Indra [-] ) - M. Kettner [-] (68. M. Dušek st. [-] ) , B. Ghanmi [-] , J. Douděra [-] (88. M. Dušek [-] ) , J. Vilda [-] - J. Trutnovský [-] , D. Řízek [-]

ŽK: 57. M. Řenč .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.