Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká přestřílela Veltrusy


Branky


7. T. Holub , 10. S. Vála , 44. T. Holub , 52. P. Dvorný , 56. T. Holub , 83. R. Finkous - 62. P. Kubata , 71. M. Melišík (p.) , 87. L. Smetana
0

Domácímu celku se podařilo proti poslednímu týmu tabulky utnout sérii neúspěchů a konečně naplno bodovat. Rozhodl o tom už první poločas, ve kterém si domácí vytvořili tříbrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 10. minutě již o dvě branky

Domácí i bez zraněných Rolence, Vildy či Sankota od úvodu ukazovali, jak moc chtějí odčinit předchozí nezdary a první úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Již v 7. minutě otevřel skóre Holub krádnou křižnou ranou z pravé strany pokutového území. 1:0. V 10. minutě už to bylo o dvě branky, když Vála zakončil pohlednou kombinaci do prázdné brány. 2:0. Poté se síly na hřišti opticky srovnaly a vytáhnout se musel i domácí gólman Hamáček, který zastavil únik hostujícího útočníka. Na další branku tak museli diváci počkat až do 44. minuty, kdy Žaba unikl po levém křídle, předložil na malé vápno Holubovi a ten krásně placírkou míč uklidil k tyči. 3:0. Domácí tak nenechali nikoho na pochybách, kdo je pánem tohoto utkání a do kabin si odnesli komfortní dvoubrankový náskok.

 

Ve druhé půli šest branek

Do druhého dějství již domácí nechali odpočívat svého klíčového hráče Válu, který měl v nohách sobotní duel za Mělník proti Lužci. A v 52. minutě se jim podařilo navýšit vedení, když se krásně trefil Dvorný zpoza vápna levou nohou přesně k tyči. 4:0. Po dalších třech minutách vstřelil pátou branku svého týmu a svou v zápase Holub, který se prosadil obdobným způsobem jako při úvodním gólu. Poté se prosadili i hosté, když v 62. minutě se ve skrumáži po rohovém kopu na přední tyči nejlépe orientoval Kubata, který ač zády k bráně patou překvapil všechny, přičemž obránci Malákovi "zahrál na housle". V 71. minutě se pak z penalty nařízené za faul gólmana Hamáčka prosadil Melišík a přeci jen vykřesal jiskřičku naděje pro Veltrusy. V této době domácí nepůsobili dobře, pravděpodobně uspokojeni výsledkem polevili v nasazení a pohybu a jejich obránci museli zastavovat několik rychlých kontrů hostů. Přesto ale další branka zápasu patřila hráčům Vysoké, když se v 83. minutě po centrovaném míči z pravé strany na zadní tyči prosadil nejstarší hráč na hřišti, René Finkous. Nejednalo se však o poslední branku zápasu, konečné slovo měli pro změnu hosté, když jejich třetí branku vstřelil Smetana, který využil ztráty domácího týmu míče na půlce hřiště a po následné kolmé přihrávce od jednoho ze svých spoluhráčů mezi stopery se proti vyběhnuvšímu Hamáčkovi nemýlil. Vysokou to ale nemuselo mrzet, jelikož zvítězila přesvědčivě 6:3.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Za tři body jsme rádi. Od 60. minuty jsme však zbytečně dost polevili, za což jsme byli potrestáni.




Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - S. Vála [-] (46. R. Finkous [-] ) , V. Volf [-] , M. Skopka [-] (83. M. Dušek st. [-] ) , P. Malák [-] , L. Rambousek [-] - J. Žaba [-] , M. Kettner [-] , P. Dvorný [-] - J. Trutnovský [-] , T. Holub [-] (56. T. Vodička [-] )

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - J. Seidel [-] (46. L. Balzer [-] ) , L. Smetana [-] , M. Melišík [-] , R. Soudský [-] , A. Krejza [-] (46. P. Kubata [-] ) , M. Šváb [-] (58. J. Šnajdr [-] ) , T. Dinka [-] , J. Bittner [-] , O. Packa [-] (58. T. Podskalský [-] ) , P. Firoň [-] (46. F. Hofman [-] )

ŽK: 42. L. Rambousek , 71. S. Hamáček - 38. M. Šváb , 81. P. Kubata , 83. R. Soudský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.