Tišice podruhé v řadě udržely nulu


Branky


36. P. Lauda , 58. M. Novák
0

Sympatické výkony předvádí na jaře Kralupští, naneštěstí ale sbírají zatím pouze těsné prohry, z čehož se nevymanili ani na hřišti silných Tišic. Domácí i bez zraněných Brodského a Vítovce udrželi čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórují až po půlhodině hry

Tišice minulé kolo ve Veltrusech poprvé pořádně zabraly a svou zlepšenou formu chtěly potvrdit i proti dalšímu ohroženému celku - Kralupům. Ty se sice na jaře prezentují zlepšenými výkony, bodové vyjádření ale zoufale chybí a situace začíná být kritická. V první šanci zápasu se ocitl Dokoupil, ale nedal. Hra se poté vyrovnala a hosté sympaticky nehráli „zanďoura“, jak by se dalo očekávat vzhledem k jejich postavení v tabulce. Hodně vzruchu přinesla až 22. minuta, kdy po nenápadné akci Laudy s Prejzkem druhý jmenovaný nastřelil levou tyč Moučkovi branky. Další šance, ve které se ocitl Kasal, skončila jen rohovým kopem. O tři minuty později vznikl před kralupskou brankou velký závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Prejzek. Narazil Laudovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. 1:0, což byl i poločasový výsledek.

 

Po druhém gólu už se jen dohrává

První šance druhého poločasu patřila hostujícímu Matějčkovi, který hlavou prodloužil trestný kop. Hádek byl ale včas na zemi a balón vytlačil mimo svou branku. To probudilo Tišické k větší aktivitě a konečně se začaly rodit šance - po centru Nováka pálil Brzoň nad. V 53. minutě mohl svou druhou branku přidat Lauda, ale z 10 metrů také přestřelil. Po dalším závaru vystřihl parádní nůžky Novák a za překonaného brankáře musel balón vyhlavičkovat jeden z obránců hostí. Následně na druhé straně gólovou šanci aktivního Matějčka hasil včasným vyběhnutím Hádek. S chutí hrající Dokoupil v 58. minutě vybojoval míč, ten se dostal až k Novákovi, který chladnokrevně zvýšil na 2:0. V této chvíli jako by se oba týmy s výsledkem smířily a zápas se v poklidu dohrál za stavu 2:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Pokračuje naše trápení v koncovce, nedaří se nám proměňovat šance. Na branky se nadřeme a vázne i přechodová fáze. Nyní nás čeká série zápasů, které napoví, jak na tom doopravdy jsme.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - KOTEK Vladimír, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.