1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka jediným gólem porazila Kralupy


Branky


0

B-tým mělnické Pšovky napravil zaváhání z minulého kola a posílen o hráče A-týmu v čele s Josefem Gabčem udolal bojující Kralupy. Ty stále čekají na první jarní gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Oproti minulému utkání výrazně obměněná sestava Pšovky přivítala Kralupy, které bojují o holé přežití v soutěži. Pomoci k povinným třem bodům měly pomoci nové posily - brankář futsalového Olympiku Jenč, zkušený Tichý alias Betega a hlavně čtveřice týmů z A-týmu: Dvorný, Šesták, Grabmüller a Gabčo, který si ještě v této sezoně zahrál v dresu Neratovic i divizi. V sestavě Kralup se toho od minulého utkání příliš nezměnilo a mohlo se jít do boje. V první půli ale příliš fotbalového umu k vidění nebylo. Oba celky předváděly pozornou defenzivu a šancí bylo pomálu. Domácí vyprodukovali jen několik nebezpečných střel z větší dálky a hosté hrozili zásluhou svého nejlepšího hráče Jakuba Matějčka, ovšem bez gólového vyjádření. První půle tak skončila bezbrankovou remízou.

Rozhodující gól Gabča

Do druhé půle nastoupily oba týmy v nezměněných sestavách a ani průběh hry se nijak výrazně nezměnil. Pravdou ale je, že na hřišti bylo živěji a překvapivě to byli hosté, kteří opět zásluhou velmi aktivního Matějčka často hrozili. Jeho akcím ale chybělo lepší zakončení a překonával se také Jenč v domácí brance. Byli to tedy domácí, kteří se dostali do vedení. Do rychlého úniku se svým typickým způsobem dostal Gabčo a zakončil. 1:0. Hráče Pšovky ale tato branka ke zlepšenému výkonu nenakopla a i nadále byl míče více na kopačkách hráčů Kralup. Obrana domácích v čele se zkušeným Martincem a skvěle hrajícím Dvorným ale odolávala, a tak Pšovka udržela vzhledem k průběhu utkání velice cennou výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu



FK Kralupy 1901
Dalibor Dobiáš - hrající trenér: Dnes prohrál lepší z týmů. Kralupy začaly velmi aktivně, ale bohužel bez přesného zakončení. Šance Kuby Matějčka v bráně neskončily. V druhém poločase jsme trošku ubrali a Gabčo nás potrestal. Na vyrovnání už jsme se nezmohli, protože jsme opět neproměnili ložené šance. I domácí diváci říkali, že prohrál jasně lepší soupeř.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
M. Jenč [-] - P. Šuba [-] , V. Zejda [-] (78. T. Harant [-] ) , R. Tichý [-] , J. Gabčo [-] , R. Dvorný [-] , D. Grabmüller [-] , F. Drápal [-] , J. Netolický [-] , D. Šesták [-] , R. Martinec [-]

FK Kralupy 1901
J. Moučka [-] - R. Kinter [-] , J. Šíma [-] , M. Řenč [-] , P. Vokoun [-] - M. Topor [-] , R. Horváth [-] , M. Kefurt [-] (80. K. Valdhans [-] ) , M. Kolmistr [-] - J. Matějček [-] , D. Dobiáš [-] (78. M. Bartoš [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.