4:2
(2:1)
25. K. Benda
52. M. Mihalík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek stíhá čelo tabulky


Branky


23. Z. Štrupl , 41. Z. Štrupl , 55. M. Mihalík , 75. F. Lamač - 25. K. Benda , 52. M. Mihalík (vl.)
0

Bod po bodu se přibližují fotbalisté Velkého Borku k Tišicím a Pšovce B na čele tabulky. Dokázali totiž naplno bodovat i ve druhém jarním vystoupení - tentokrát proti Vehlovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení domácích

Velký Borek nemohl do utkání nasadit svého hrdinu z minulého kola Kováče, který nemohl nastoupit pro administrativní problémy s registrací. Do sestavy se naopak po dlouhém zranění vrátil Paloušek. Vehlovice nasadily svou tradiční sestavu, ve které chyběl pouze Jiří Procházka. Úvod zápasu zachytili hosté velmi dobře a drželi s favorizovaným soupeřem krok. V 15. minutě ale mohli i přesto prohrávat, jedinou překážkou domácí střele byla tyč Brejšovy branky. Skóre se tak poprvé měnilo ve 23. minutě, o což se postaral zkušený Štrupl, který si ve vápně krásně poradil hned se čtveřicí obránců a zakončil. 1:0. Srovnáno ale bylo hned za dvě minuty, kdy se prosadil Benda, který tak překonal nejlepší obranu okresního přeboru. 1:1. Když už to vypadalo, že si hosté odnesou do kabin přívětivou remízu, odpískal sudí Zuskin sporný faul Vališe a Štrupův míč z levé strany skončil bez teče až v brance.

 

 

Vlastní gól i červená karta

Ve druhém poločase nastalo hromadné prostřídávání sestav a do hry se tak dostalo všech 9 náhradníků. Hosté vstoupili i do druhé půle nebojácně a brzy se jim dokonce podařilo vyrovnat! V 52. minutě si totiž domácí stoper Mihalík srazil přímý kop Iva Přády do vlastní branky a začínalo se od začátku. 2:2. Hned o 3 minuty později ale stejný hráč své zaváhání napravil a krásnou ranou z hranice vápna do šibenice strhl vedení opět na stranu Velkého Borku. I tentokrát ale mohly Vehlovice vyrovnat, to by ovšem musel v 71. minutě Benda z dobré pozice prostřelit vybíhajícího Procházku. Rozhodnutí tak padlo o chvíli později, když Lamač ve skrumáži dotlačil míč do branky. Stížnosti hostí na hraní rukou nebyly vyslyšeny, a tak se skóre změnilo na 4:2. V závěru zápasu se do dějin zapsal ještě domácí Pavlík, který po 5 minutách pobytu na hřišti sejmul unikajícího Marka a klidil se zpět do kabin. Na konečném výsledku to ale nic nezměnilo.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Herně jsme určitě nezklamali. Chtělo to jen hrát domácím více do těla a nedat jim tolik prostoru na přesné zakončení svých akcí.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] (52. F. Lamač [-] ) , T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] (81. R. Balog [-] ) , J. Růžička [-] , L. Krajník [-] (85. T. Pavlík [-] ) , M. Mihalík [-] , J. Ryba [-] , D. Ubry [-] (73. R. Kubina [-] ) , J. Doležal [-] (87. P. Nesládek [-] ) , M. Kubišta [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Najman [-] (60. L. Feigl [-] ) , P. Vihan [-] (69. L. Líman [-] ) , V. Štauber [-] , J. Vališ [-] (46. J. Novák [-] ) - P. Procházka [-] , I. Přáda [-] , J. Mašek [-] , V. Přáda [-] - K. Benda [-] , D. Chorvát [-] (51. P. Marek [-] )

ŽK: 75. P. Marek . ČK: 91. T. Pavlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zuskin Petr - STIBŮREK Petr, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.