Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:30

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová nadílka nakonec přidala tři body na boršovské konto


0

Boršov si vítězstvím zaslouženě upevnil konečné druhé místo v soutěži a bude čekat na rozhodnutí OFS ohledně případného postupu. V utkání bohatém na góly, ale i emoce rozhodla větší koncentrace domácích, kterým se vydařili i standardky, po kterých dali své góly v prvním poločasu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec stáhl náskok soupeře, pak udeřil Filištein

Domácí začali zápas ve velkém stylu a již v 5. min. vedli 2:0, když nejdříve dobře kopnutý trestný kop Čuříka skončil na hlavě Píchy, který nezaváhal (1:0). V již zmíněné 5. min., opět po standardce – trestném kopu Filištěina (po faulu na Píchu) míč tečoval do branky hostů Matoušek (2:0). V 7. min. naopak zahrozili hosté a hned z první šance Jodl šikovně bodlem snížil (2:1). Hosté se po gólu osmělili a dostali se do tří šancí, ale nejprve asi nejnebezpečnější hráč hostů Šindelář po centru Žáčka hlavou minul. Poté brankář domácích kryl střelu stejného hráče a ve 14 min. šel dokonce hráč hostů Andrle sám na brankáře, ale trefil jen tyč. Ve 20 min. pěknou Matouškovu střelu brankář hostí kryl. O tři minuty později se do pěkné šance dostal sedlecký Bláha, kdy šel z levé strany prakticky sám na Machatu, ale ten ho vykryl, nicméně o minutu později to napravil a střelou k tyči srovnal skóre (2:2). Ve 27. min. šli domácí opět do vedení, když po faulu na Píchu dal gól z trestného kopu Filištein (3:2). Ve 36 min. zůstal bez povšimnutí domácí obrany opět volný Bláha a z vyložené šance netrefil bránu domácích. O dvě min. později po pěkné akci Píchy Čuřík posílá míč mimo branku hostů. No a ve 44. min. při protiútoku hostů šel Bláha poměrně nebezpečně do souboje s vybíhajícím Machatou a došlo ke srážce obou hráčů a následně k potyčce a strkanici několika hráčů, což vyústilo do vyloučení hráčů Kofroně a Šindeláře, který reagoval podrážděně v zápase již poněkolikáté.

Přestřelka pokračovala

Ve druhém poločasu se ve 49. min. prezentoval pěknou ze 35 m Bedlivý, ale jeho střelu do horního rohu brankář domácích vyrazil na roh. Stejně tak na druhé straně V. Pokorný nepřekvapil střelou ze 30 m hostujícího Růžičku. V 53. min. Pícha ve slibné šanci po předchozím pěkném prohození V. Pokorného trefil jen boční síť. O chvíli později se už ale boršovský kanonýr Pícha nemýlil a po nádherné přihrávce Matouška skóroval (4:2). Zdálo se, že je rozhodnuto, ale hosté začali zase hrát a podařilo se jim vyrovnat, když nejprve v 65 min. Reitinger z trestného kopu z 25 m překvapil Machatu (4:3) a o 3 min. později znovu Reitinger, po pěkné akci Bláhy z pravé strany, kdy zůstal úplně volný na malém vápně, srovnal pohodlně skóre (4:4). Domácí se ale s remízou neuspokojili a zabojovali. Výsledkem toho byla hezká samostatná akce Filišteina, který se v 75. min. rozhodl pro sólo a od půlky prošel kolmo přes několik hráčů domácích a zakončil pod nohami vybíhajícího brankáře (5:4). Po tomto góle se hosté z nepochopitelných důvodů domáhali ofsajdu, který hostující laik také nesprávně odmával, ale tento nemohl nastat, protože Filištein si míč kopl dopředu pro sebe a nenahrával spoluhráči Píchovi, který pravděpodobně v ofsajdové pozici byl. Hosté své protesty přehnali a díky nesportovnímu chování byli ještě vyloučení Andrle a Plojhar. V závěru se ještě domácí dostali proti oslabenému soupeři do několika šancí, ale proměnili pouze jednu, kdy po hezké přihrávce Píchy zakončil svůj hatrick Filištein (6:4).   

Autor: Miroslav Lysina



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina (trenér): Můj tým zvítězil zaslouženě, i když je třeba uznat, že soupeř nehrál špatný fotbal a byl, tedy aspoň v době kdy měl chuť hrát, vyrovnaným soupeřem. Svým nedisciplinovaným výkonem, kdy se více koncentroval na řečnění a komentování utkání než hře, se ale sám připravil o dobrý výsledek.




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - R. Šafařík [-] , P. Křemen [-] , R. Kofroň [-] , V. Pokorný [-] (46. D. Bíba [-] ) - L. Matoušek [-] , V. Čuřík [-] (46. J. Zevl [-] ) , F. Filištein [-] , L. Fessl [-] - J. Ovčáček [-] (89. . Soukup [-] ) , M. Pícha [-]

SK Sedlec B
V. Růžička [-] - M. Bláha [-] , J. Andrle [-] , V. Reitinger [-] (87. M. Voráček [-] ) , L. Hovorka [-] , J. Krejčí [-] , V. Kozel [-] , P. Bedlivý [-] , R. Jodl [-] (78. V. Plojhar [-] ) , V. Šindelář [-] , A. Žáček [-] (74. P. Zíka [-] )

ŽK: 35. V. Pokorný , 46. R. Kofroň . ČK: 47. R. Kofroň - 47. V. Šindelář , 78. J. Andrle , 80. V. Plojhar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZEVL Karel - KOREJČÍK Václav (N), ŽÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.