Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná přivítala rozjetý Boršov


Branky


0

Hezký fotbal, mnoho neproměněných šancí domácích, skvělý výkon nestárnoucího brankáře Fabiána, tak vypadal fotbal v Kamenné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Respekt před soupeřem

Boršovští, kteří byli zatím na jaře stoprocentní, přijeli do Kamenné s respektem, který se promítl i v začátku hry, kdy domácí byli lepší a také si vytvořili více šancí, kdy hned v 1. min. šel sám na brankáře hostí Szypula. Ten ale přestřelil branku. V 8 min. se už ale domácí dočkali, když na dvakrát zakončoval Pavel Smolen (1:0). Hosté se ale brzy otřepali a dostávali se také do šancí, které ale ještě Soukup L., Matoušek (hlavou) a Kuchař (střela těsně nad) nedali. Mezi 20´a 25´měli domácí 2x velkou šanci, kdy šli opět sami na brankáře Boršova, ale jak P. Smolen, tak i Szypula ztroskotali na skvěle chytajícím Fabiánovi. A jak praví přísloví – „nedáš dostaneš" – ve 26´po nedorozumění stopera J. Smolena s brankářem pohodlně skóroval do prázdné branky Lukáš Soukup (1:1). Ve 40´se prezentoval domácí Martin Bašta tvrdou střelou s trestného kopu ze 30 m, ale jeho střelu vytáhl bravurním způsobem na tyč a roh skvělý Fabián, který o chvíli později zlikvidoval i další šanci domácích. Těsně před koncem poločasu ještě předstoper Zevl hasil na poslední chvíli chybu spoluhráče Šafaříka, kterému míč uskočil přímo na nohu domácího P. Smolena, který se už řítil sám na branku. 

Střelecké hody

 Ve druhém poločasu domácí přimáčkli hosty a vytvořili si i další šance, ale jak Čajana, tak i P. Smolena a Szypulu opět vychytal Fabián. V 63´se ocitl ve velké šanci hostující Kuchař, ale na domácího brankáře nevyzrál. Z protiútoku se domácí ujali po druhé vedení, když po pěkné přihrávce skóroval Josef Bašta (2:1). Zdálo se, že domácí strhnou vítězství na svoji stranu, ale opak byl pravdou. Hosté v průběhu výborné desetiminutovky dobrou kombinační hrou dostali domácí pod tlak, přečíslili jejich obranu a 2x skórovali. Nejprve v 71´ po krásné individuální akci Švejdy, jeho průniku po pravé straně a prudkém centru před malé vápno umožnil Josefu Ovčáčkovi skórovat prudkou střelou pod břevno (2:2). O čtyři minuty později si pěkně na šestnáctce narazili míč Ovčáček s Romanem Nídlem a druhý jmenovaný prudkou střelou vstřelil vítězný gól hostů (2:3). V závěru se domácí snažili vyrovnat, ale pozorná obrana hostů je již do šancí nepustila.



Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina (trenér FK Boršov B ): Tentokrát musím chlapce pochválit za bojovný kolektivní výkon. Dvakrát prohrávali s výborným týmem domácích a přesto dokázali zvítězit. Rozhodlo lepší proměňování šancí, kterých bylo na obou stranách hodně a diváci si tak mohli přijít na své. Nejlepším hráčem na hřišti byl Petr Fabián, který si jistě zaslouží kandidaturu o hráče a brankáře kola.



Sestavy


TJ Sokol Kamenná
J. Sýkora [-] - M. Čajan [-] , J. Smolen st. [-] , Z. Hadrava [-] - J. Nečas [-] , V. Kořínek [-] - J. Bašta [-] (80. P. Šnejd [-] ) , P. Smolen [-] , M. Bašta [-] - L. Szypula [-] (46. M. Lavička [-] ) , J. Dvořák [-]

FK Boršov nad Vltavou B
P. Fabián [-] - J. Zevl [-] , R. Šafařík [-] , J. Soukup [-] , P. Křemen [-] - Z. Švejda [-] , J. Kuchař [-] - R. Nídl [-] , J. Ovčáček [-] - L. Soukup [-] , L. Matoušek [-]

Hráči zápasu: P. Smolen , J. Bašta - R. Nídl , P. Fabián .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PILEČEK Josef - TOMÁŠ Petr (N), KOREJČÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.