Kamenná obhájila další tři body


Branky


0

V sobotním zápase Kamenné proti Černému Dubu padlo šest gólů. Pět jich však dokázali vstřelit domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervozita domácího celku

Domácí byli celý zápas jasně lepším soupeřem, celý zápas nakopávali balony na své útočníky kteří zatápěli hostujícím obráncům. Ve 23‘ se po rohovém kopu domácích prosadil M. Bašta. Ale i hosté měli pár světlých chvilek. Ve 27‘ Vastl krásnou ulicí našel Vostrackého, který ale samostatný nájezd neproměnil. Ve 30‘ se role prohodili, Vostracký posunul míč na Vastla, kterému však rána nesedla a Josef Bašta míč schoval ve své náruči. Domácí hrozili hodně střelami z dálky, ale málokdy ohrozili branku Votruby.

Domácí se semkly a rozhodly druhý poločas

Další branka přišla hned z kraje druhého poločasu. Vastl dlouhou přihrávkou za obranu vybídl Vostrackého ke skórování a ten se nemýlil. 1:1. Radost z vyrovnání netrvala dlouho, Smolen z přímého kopu poslal domácí opět do vedení, když Votrubovi prošel míč mezi nohama. 1:2.  Poté byla v režii pouze hra domácích. V 60‘ si na centrovaný míč naskočil M. Bašta a poslal míč do protipohybu Votruby který se marně natahoval, ovšem přibíhající Vastl odkopával z brankové čáry. V 67‘ se po špatné rozehrávce dostali domácí do protiútoku a nahrávku před prázdnou bránu proměnil Kunágl. 1:3.  Domácí se druhý poločas, nezmohli na sebemenší ohrožení branky domácích. V 86‘ se krásnou ranou z přímého kopu trefil M. Bašta. 1:4. Poslední gól vstřelil o 2 minuty později Josef Bašta ml. a zpečetil tak výsledek na 5:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub B
Václav Welser ml.: Naprostý opak výkonu oproti zápasu s Boršovem. Žádná bojovnost, přihrávka, zpracování, jakoby všichni zapomněli hrát fotbal. Na tento zápas rychle zapomenout a připravit se na další!



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - SYROVÁTKA František (N), LOMSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.