Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná dokázala v prvním poločase vstřelit čtyři góly


Branky


0

Sedlec nestačil na tým z Kamenné a do jarních kol vkročil levou nohou. Naopak hosté díky své výhře atakují na bronzovou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostů

První poločas fotbalového utkání domácím hráčům vůbec nevyšel dle jejich představ. Hned na začátku utkání ve 2. minutě skončil míč po nákopu z 30-ti metrů v sedlecké brance, kdy se trefil hráč druhého týmu Pavel Smolen. Rozhozený domácí tým se snažil zápas hned vyrovnat, ale marně. Za dalších pár minut padl míč do stejné branky, a to zásluhou hráče Martina Bašty. Domácí tak ve 12. minutě prohrávali 0:2. Zápas se pro domácí nevyvíjel dobře, ale po ruce hostujícího hráče snížil vedení z pokutového kopu domácí hráč Lukáš Hovorka. Díky jeho povedené střele tak domácí snížili skóre na 1:2. Jejich radost však trvala jen 3 minuty. Ve 39. minutě se znovu do domácí brány trefil hostující hráč Martin Bašta. Hra i nadále probíhala ve stejném duchu, i přes snahu domácích znovu poslal míč do brány Pavel Smolen, a to ve 42. minutě. Do kabin se tak šlo za stavu 1:4. 

Domácí se snažili jak nejvíce mohli

Po nástupu na druhý poločas domácí rozvíjeli velice aktivní hru. V 52. minutě se totiž do branky hostů trefil domácí hráč Jan Pavlíček. Domácí se tak radovali a hráli mnohem lepší fotbal, než tomu bylo v prvním poločase. I přes nátlak hostů však dokázali všchny mířené rány do brány obrátit zpět na hřiště. Druhý poločas už vypadal, že jasně 2:4 hosté vyhrají. Před koncem utkání v 89. minutě se ale znovu krásně trefil domácí hráč Jan Pavlíček. Domácích snaha tak ale škončila. V poslední minutě nevyrovnali, a tak Sedlec doma prohrál, i když o jeden jediný gól. Utkání tak skončilo za stavu 3:4.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec B
Robert Čaloun: První poločas nám vůbec nevyšel, již ve druhé minutě jsme museli lovit míč z naší branky. Za 10 minut už to bylo o dvě branky a zápas se nevyvíjel zrovna podle našich představ. Díky ruce hostujícího obránce, kdy byl nařízen pokutový kop jsme dokázali snížit. Ale do poločasu jsme dostali ještě 2 branky a bylo po zápase. Druhý poločas dal střídající Pavlíček dvě branky, to bylo ale z naší strany vše.




Sestavy


SK Sedlec B
V. Růžička [-] - J. Krejčí [-] , M. Voráček [-] , L. Hovorka [-] - V. Kozel [-] , J. Andrle [-] , J. Bedlivý [-] , V. Reitinger [-] , M. Žáček [-] - R. Jodl [-] , V. Plojhar [-] -

TJ Sokol Kamenná
J. Sýkora [-] - P. Šnejd [-] , M. Bašta [-] , L. Szypula [-] , P. Smolen [-] , J. Smolen st. [-] , Z. Kunágl [-] , F. Kubík [-] , V. Kořínek [-] , Z. Hadrava [-] , M. Čajan [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HAVLÍČEK Jaroslav - KOZEL Vlastimil (N), SYROVÁTKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.