1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves slaví titul okresního přeborníka!


Branky


0

Parádní počasí, skvěle připravené hřiště a týmy, které v jarní části soutěže prokazují nejlepší formu. Zvláště hosté měli o motivaci postaráno, v případě vítězství by slavili vítězství v Okresním přeboru. To se jim také nakonec podařilo a mohli tak začít slavit přímo na hřišti!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náskok trefil Neumann ml.

Nová Ves k utkání přistoupila na sto procent a na lavičce náhradníků měla snad nejvíce lidí za celou sezónu. Hlubočtí chtěli zas navázat na své povedené výkony a odložit novoveské oslavy titulu. V prvním poločase však byli domácí jen stínem mužstva, které na jaře válcovalo své soky. Nová Ves byla lepším týmem a po zásluze se dostala do vedení. Ve 22. minutě nevěděl úplně přesně co s míčem Neumann Vít ml. a nakonec se rozhodl pro střelu zpoza vápna. Ta letěla úhlopříčně na zadní tyč branky Vacla, který měl možná trochu zakrytý výhled, a proto střela letící kolem něj zapadla až do branky – 0:1. Další šanci měl hostující Holý, jenž postupoval na Vacla ze strany, ale zakončení se mu nepodařilo a jeho „šmudla“ Vacla neohrozila. V prvním poločase se více nestalo, Nová Ves lépe kombinovala, domácí se naopak pokoušeli o nakopávané míče na útočníka Jankovského. K vyloženým šancím to ale nevedlo. 

Nová Ves = mistr OP!

Do druhé půle vletěla Hluboká jako uragán. Nejprve se z malého vápna ještě neprosadil Křiváček, který z malého vápna branku přestřelil. Ani další příležitost domácí nevyužili, jmenovitě Valenta a spravili si chuť až po následném rohovém kopu. V 50. minutě si naskočil na centr Křiváček a hlavou líznul míč tak šikovně, že skončil na v síti – 1:1. Křiváček se prosadil mezi obrovitými obránci hostů, Holzerem a Boháčem. Štěstí pro Novou Ves, že o chvíli později skórovala podruhé. Do vápna se dobře prodral Kohout, vystřelil a odražený míč (od kapitána Hrdého) se dokutálel za bezmocného Vacla – 1:2. Celou situaci jistil ještě Holý. Čas se domácím krátil velmi rychle a rozhodující okamžik přišel v 82. minutě. Holzer zachytil odražený míč, posunul ho na Janečka, který ho dloubnul z levé strany přesně na Procházku. Ten opět ukázal své umění, když si míč v klidu zpracoval a přesnou střelou na zadní tyč dal hostům jistotu výhry – 1:3. Parádní fotbalová kombinace tak stvrdila nejen zaslouženou výhru v tomto utkání s nejlepším celkem jara, ale i celkový triumf v Okresním přeboru. Nová Ves nedisponovala celý ročník příliš širokým kádrem a i přes pár domácích klopýtnutí, mohli její hráči křepčit na travnaté ploše a užívat si slastné chvíle. Přeci jenom jde o velký úspěch této malé vesničky u Českých Budějovic.      



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): Především v prvním poločase jsme byli lepším týmem, dobře jsme kombinovali a Hluboká míče pouze nakopávala. Ve druhém poločase nás ale trochu zmáčkli a naštěstí jsme dokázali na vyrovnání rychle reagovat. Jsme samozřejmě spokojeni, konečně z nás spadl takový ten stres a okres jsme vyhráli. Chtěl bych poděkovat hráčům, vedení i sponzorům, kteří se o tento úspěch přičinili. Největší pochvalu zaslouží samozřejmě hráči, kteří to odehráli na hřišti. Nyní uvidíme, co bude dál a jakou soutěž budeme příští rok hrát.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
A. Vacl [-] - M. Jankovský [-] (67. K. Jonáš [-] ) - T. Adam [-] , L. Valenta [-] , L. Povišer [-] , K. Vácha [-] , J. Procházka [-] , D. Ambrož [-] (46. T. Křiváček [-] ) , M. Kovařík [-] (61. O. Krátký [-] ) , J. Hrdý [-] , F. Brom [-] -

TJ Nová Ves u ČB
F. Pavel [-] - E. Janeček [-] , D. Holzer [-] , J. Kohout [-] , P. Boháč [-] - B. Češka [-] , V. Neumann ml. [-] (87. F. Hlaváč [-] ) , Z. Holý [-] (90. M. Vávra [-] ) , P. Janovský [-] - R. Procházka [-] (90. V. Neumann st. [-] ) , V. Brožka [-] (77. R. Šejba [-] ) -

Počet diváků: 62. Rozhodčí: GRANEC Robert - JANDERA Karel (N), KUKAČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.