Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pícha řádil i na Rudolfově!


Branky


0

Potom, co Pícha sestřelil hattrickem v minulém kole Neplachov, se mu podařilo stejný kousek zopakovat i na Rudolfově. Celkově zápas přinesl šest branek a diváci viděli zajímavý okresní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy skórovaly dvakrát

Zápas začal s půlhodinovým zpožděním, protože se k utkání nedostavil hlavní rozhodčí Šafránek. Postupovalo se tedy dle fotbalových regulí. Po uplynutí dvacetiminutové čekací doby se domluvili vedoucí mužstev spolu s kapitány, že zjistí, zda není někdo z přítomných diváků licencovaný rozhodčí. Ten přítomen nebyl, nicméně fanoušek Boršova pan Ovčáček st. dříve pískal, a přestože jeho licence je již propadlá, ukázal se jako ideální řešení, se kterým všichni souhlasili. A že to byla trefa do černého, potvrdil i trenér poraženého týmu Krýdl: „Pan Ovčáček to odpískal perfektně.“ Samotný start do utkání pak měli lepší domácí. V 5. minutě se ještě po pěkném úniku neprosadil Pfleger, ale o dvě minuty později se již domácí radovali. A byl u toho opět zmíněn Pfleger, který překonal brankáře Machatu – 1:0. Zvýšit vedení mohl Hlavatý, jehož hlavička o zem se do branky nedoskákala a tak míč vykopl z brankové čáry obránce Boršova. V minutě 16. bylo srovnáno. Důrazný Pícha atakoval Tušla a ten překonal vlastního gólmana Brůhu. Dle oficiálního zápisu byl však jako střelec branky uvedený Pícha1:1. A branky přibývaly dál. Po rohovém kopu Pflegera se hlavou prosadil Hlavatý2:1. Boršov ale opět přišel s brzkou odpovědí. Rozhodčí nechal hrát hru po signalizovaném ofsajdu a Pícha prostřelil Brůhu podruhé – 2:2. První poločas tedy přinesl kromě opožděného startu i čtyři branky.

Boršov naplnil normu z prvního poločasu a přidal dvě branky

Domácí byli ještě myšlenkami asi v šatně, když se k balónu dostal v malém čtverci Pícha a zkompletoval druhý hattrick v řadě – 2:3. Byl to jeho již jubilejní 20. gól v sezóně, který dostal poprvé v utkání hosty do vedení. V 60. minutě se zranil Loula a na hřiště přišel Pech. Ačkoliv se Rudolfovští snažili o vyrovnání, branku již nevstřelili a konečnou podobu výsledku dal přímo z trestného kopu Šefčík 2:4. Boršov tak udržel třetí místo v tabulce, když mu k tomu dopomohly hrubé chyby v podání rudolfovských hráčů. 



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Byl to pěkný, zajímavý zápas, k němuž dnes pomohlo i dobře připravené hřiště. Z našeho pohledu je škoda, že jsme to aspoň na tu remízu nedotáhli, ale bohužel jsme dnes udělali hrubé chyby, které soupeř potrestal.




Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - J. Tušl [-] , A. Bajer [-] , D. Hlavatý [-] , M. Žoček [-] (69. A. Kroufek [-] ) - V. Dvořák [-] , V. Brom [-] , K. Loula [-] (60. J. Pech [-] ) , N. Nguyen [-] - M. Pfleger [-] (78. D. Keřka [-] ) , F. Pouzar [-]

FK Boršov nad Vltavou
L. Machata [-] - T. Müller [-] , M. Pícha [-] , L. Soukup [-] (46. L. Fessl [-] ) , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , J. Češka [-] , L. Komrska [-] , F. Filištein [-] , P. Češka [-] , J. Lísal [-]

Hráči zápasu: F. Pouzar - M. Pícha .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.