Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:15

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jankov senzačně přestřílel lídra z N. Vsi


0

Nová Ves si chtěla dojít pro další vítězství, ale v cestě jí tentokrát stál odhodlaný soupeř. Jankov/Dubné navázal na své zlepšené jarní výkony a přestože ztratil dvoubrankové vedení, v zápase prohrával, odvezl si nakonec všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedení o dvě branky neudrželi

Obě mužstva nastoupila k utkání v ideálních sestavách, neabsentoval nikdo z důležitých hráčů.  V ideálním fotbalovém počasí vstoupili do prvního poločasu lépe hosté. Hned ve 2. minutě dostal Maxa míč na Hejdu, který protlačil míč až za brankovou čáru – 0:1. Domácí se ještě ani nevzpamatovali a prohrávali již 2:0. Ke standardní situaci se postavil, pro tento zápas kapitán Jankova, Šindelář a umístěnou střelou do šibenice překonal Pavla. Diváci, kteří dorazili k utkání v 5. minutě si tak mohli drbat hlavu. To ještě ale nevěděli, kolik dalších gólů uvidí. Nová ves se nepoložila a i díky spoustě standardních situací se dostala zpátky do hry. Na jeden z rohových kopů Procházky si naběhl na první tyč Boháč a prodloužil míč až do sítě – 1:2. Ve 26. minutě byl stav utkání již vyrovnán. Další rohový kop domácích sice hostující obrana ještě odvrátila, ale na hranici pokutového území poslal odražený míč směrem na branku Janeček a jeho tečovaný pokus skončil až za zády brankáře Prenera – 2:2. Do poločasu branka nepadla a obě mužstva šla do kabin za remízového stavu, ale v odlišných náladách. Lépe na tom byli hráči N. Vsi. 

N. Ves druhý poločas nezvládla

Nová Ves začala aktivně druhou půli a v 56. minutě dokonala obrat ve skóre. Po dalším rohovém kopu se domácí usadili na polovině Jankova. Míč z autového vhazování si ve velkém čtverci zpracoval Janeček, uvolnil se s ním směrem k brankové čáře a zpětnou přihrávkou našel Janovského. Ten z pár metrů neměl problém zakončit - 3:2. Do té doby lepší Nová Ves se po vedoucí brance překvapivě sesypala. Nepomohlo tomu určitě ani nucené střídání Češky. Na druhé straně naopak nastoupil do hry Rut. Ten vyslal dopředu Šindeláře, jenž si poradil s obráncem a střílenou nahrávkou hledal Ježka, ke kterému se míč šťastně odrazil. Ježek z cca 10 metrů srovnal – 3:3. V 80. minutě vedl po delší době opět Jankov/Dubné. Rut přetáhl standardní situaci až na zadní tyč, kde byl připravený Jirkovský a hezkou hlavičkou přes celou šíři brány zavěsil – 3:4. Nová Ves potom tlačila svého soupeře ve snaze o vyrovnání, ale výhru hostů stvrdil dobře hrající Šindelář. V samostatném úniku obehrál vyběhnuvšího Pavla a z dálky trefil odkrytou branku – 3:5. Parádní utkání plné zvratů si mohli diváci patřičně užít.

 

Nová Ves zajíždí další týden na hřiště dalšího adepta na sestup Lokomotivy ČB B, naopak Jankov B se utká znovu s týmem z popředí tabulky – Srubcem.       



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér Nové Vsi): Začátek utkání nám nesedl a rychle jsme prohrávali 2:0. Poté se mužstvo zvedlo a do poločasu jsme vyrovnali a na začátku druhé půle jsme šli do vedení. Pak jsme se ale nepochopitelně zhroutili a zaslouženě jsme prohráli. Zklamáním jsou pro mě naši fanoušci, že se některým hráčům zápas vždy nepovede se stane, to se nedá nic dělat.

SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Jsou to dnes body, se kterými jsme nepočítali. K zápasu jsme nastoupili v plné síle, což také není v aktuální sezóně pravidlem. Velmi důležité pro nicméně ale bude v dalších utkáních bodovat i se soupeři zespodu tabulky.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
F. Pavel [-] - P. Boháč [-] , E. Janeček [-] , D. Holzer [-] , J. Kohout [-] - B. Češka [-] (56. M. Vávra [-] ) , P. Janovský [-] , Z. Holý [-] - R. Šejba [-] , R. Procházka [-] , V. Brožka [-] -

SK Jankov B
L. Prener [-] - L. Simandl [-] , F. Černý [-] , J. Honner [-] - O. Maxa [-] (68. D. Rut [-] ) , J. Šindelář [-] , R. Hejda [-] - M. Ježek [-] , V. Jirkovský [-] - M. Brabec [-] , M. Maurer [-] (53. P. Holba [-] )

ŽK: 22. J. Kohout , 79. E. Janeček , 88. M. Vávra - 20. J. Honner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - KUKAČKA Jiří (N), PAVLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.