0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podprůměrné utkání branku nepřineslo


Branky


0

Vedoucí tým Okresního přeboru přivítal na svém stadionu v klasickém dopoledním času hráče Čtyř Dvorů. Natěšení domácí fanoušci se však pohledného fotbalu a dokonce ani branek nedočkali. Hráči obou mužstev na sebe upozornili pouze slovními výpady vůči rozhodčímu a na konci utkání také pěstními souboji. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení mohli jít hosté

Nová Ves postrádala ve svém středu dva klíčové muže – Češku a Janovského, což bylo na její hře velmi znát. Hosté naopak nastoupili s velmi zkušenými hráči a celý zápas nikam nepospíchali. Ve 13. minutě našel Procházka na pravé straně Neumanna, který přesným centrem vybídl ke skórování Holého. Ten však z osmi metrů nedokázal levou nohou překonat brankáře Voneše. V minutě 25. hostující brankář vykopl míč za půlící čáru a bránící hráč Nové Vsi prodloužil míč tak nešťastně, že šel kapitán Píša sám na brankáře Pavla. Svoji akci zakončil přízemní střelou, bohužel pro hosty však pouze do tyče.  Na poslední zajímavou akci prvního poločasu by nejraději zapomněl domácí Boháč. Ten v pozici stopera zkoušel patičku (nikdo z přítomných nevěděl, co tím chtěl „básník, nyní tedy Boháč, říct“). Nicméně míč mu vzal velezkušený Knietel, předložil ho ideálně střídajícímu Hláskovi, který však tutovou šanci nezužitkoval. Domácí v téhle situaci podržel brankář Pavel. Celkově lze konstatovat, že v prvních 45 minutách hráli s míčem více lidé obývající přilehlé domy než samotní hráči, což bylo způsobeno mnoha nepřesnostmi na obou stranách.  

Ani Nová Ves své šance nevyužila

Do druhého poločasu nastoupili domácí hráči přeci jen aktivněji a vytvořili si územní převahu. Nejprve střílel Kohout vysoko nad branku. V 56. minutě už musel zasahovat brankář Voneš, kdy se po standardní situaci dostal k hlavičce Janeček. V 66. minutě přišla pěkná akce domácích, kdy po sklepnutí Brožky střílel z prvního doteku z hranice šestnáctky Holý. Branku však netrefil. Od 80. minuty se fotbal již nehrál a do hlavní role se pasoval s nezájmem pískající hlavní rozhodčí Škuthan mladší. Nejprve trochu přísně posoudil některé fauly ve prospěch domácích a Knietel vzal míč a kopl ho směrem na rozhodčího. První pokus trefil pouze jednoho z hráčů, tak si vzal míč podruhé a zopakoval si kop – opět cíl netrefil. Škuthan nechal toto „gesto“ nepochopitelně bez povšimnutí. Stejně tak strčení do jeho osoby. Žlutou kartu pak udělil pouze Píšovi, který by jinak protestoval ještě dlouho. Nebylo tak překvapením, když Janeček udeřil (nejspíše hlavou) do obličeje Knietla, ten pak v amoku kolem jdoucího Vávru a Škuthan vytáhl ze své kapsy opět pouze kartu žluté barvy pro oba „bijce“. Utkání skončilo bez branek a ještě po konci spílali především hosté hlavnímu rozhodčímu. V utkání se tak v dobrém světle nepředvedli ani hráči ani hlavní rozhodčí Škuthan.



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čtyř Dvorů B): Bod je pro nás dobrý, i když jsme mohli v utkání i zvítězit, kdybychom jednu z tutových šancí proměnili. Na druhou stranu domácí byli na míči lepší než my a výborně zahrávali standardní situace, ze kterých hrozili nejvíce. Nová Ves má dobře poskládaný tým, kdy zkušené hráče doplňují kvalitní mladíci jako například Holý.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
F. Pavel [-] - P. Boháč [-] , E. Janeček [-] , M. Vávra [-] , D. Holzer [-] , J. Kohout [-] - Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] - R. Šejba [-] , R. Procházka [-] , V. Brožka [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - J. Vančura [-] , M. Maliňák [-] , A. Čepička [-] , J. Raušer [-] (35. P. Hlásek [-] ) , M. Sedlic [-] , P. Trnka [-] , V. Slepička [-] , P. Knietel [-] , O. Píša [-] , Z. Svoboda [-]

ŽK: 88. J. Kohout - 86. O. Píša , 88. P. Knietel .
Hráči zápasu: Z. Holý - M. Maliňák , J. Vančura .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KUKAČKA Jiří (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.