6:1
(5:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šenov rozdrtil Kobeřice


Branky


5. M. Macko , 14. R. Beránek , 27. R. Beránek , 36. M. Gorovič (p.) , 40. R. Beránek (p.) , 62. Z. Bednář - 37. A. Šimeček
0

Domácí vletěli na soupeře jako rozzuřený býk a záhy se ujali vedení. To postupně navyšovali až na 4:0. Teprve za tohoto stavu se dostali ke slovu hosté, když dokázali snížit na 4:1. Odpověď domácích byla téměř okamžitá a do kabin se odcházelo za stavu 5:1. Druhý poločas se dohrával víceméně z povinnosti. Domácí přidali ještě jednu branku a zvítězili 6:1. V zápase se zaskvěl domácí Beránek, který v zápase třikrát rozvlnil síť Kobeřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


SK Šenov
R. Szarowski [-] - D. Vodák [-] , M. Schovajsa [-] , L. Svoboda [-] (63. M. Stehlík [-] ) , M. Gorovič [-] , M. Macko [-] (86. O. Stařičný [-] ) , M. Koďousek [-] , Z. Bednář [-] , R. Beránek [-] , D. Klimša [-] (76. M. Vedlich [-] ) , J. Hanauer [-] (88. K. Biela [-] )

TJ Sokol Kobeřice
R. Ziegl [-] - J. Oberherr [-] , P. Gorčakovský [-] - R. Wirth [-] - Z. Kryštof [-] , A. Šimeček [-] - A. Kubný [-] (52. R. Stuchlík [-] ) , D. Janík [-] , J. Janík [-] , R. Wirth [-] , T. Jašek [-]

ŽK: 20. M. Schovajsa , 33. Z. Bednář , 66. D. Klimša - 31. Z. Kryštof , 36. J. Janík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - KOTALA Filip, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.